Diodella

Hoe Werkt Soprano ICE Platinum?

Hoe Werkt Soprano ICE Platinum?

Hoe Werkt Soprano ICE Platinum?

Soprano Ice Platinium is een laserontharingsmachine van Alma Lasers, een wereldwijde voorloper op het gebied van lasers, op basis van licht, radiofrequentie en ultrasound technologieën voor de esthetische en chirurgische markt. Ze brengen steeds nieuwe machines uit met hoogtechnologische snufjes. Alma lasers blijft innoveren op allerlei medische vlakken, waaronder ook de beautybranche.

Wat is de Soprano ICE Platinum Laser?

Soprano ICE Platinum is dé permanente oplossing voor ongewenst haar. Het apparaat combineert de voordelen van drie golflengtes om betere, efficiëntere resultaten te leveren dan elke andere aanpak met één golflengte. Het systeem is veilig te gebruiken op alle huidtypes en huidtinten. Soprano ICE Platinum is ook geschikt voor de behandeling van gepigmenteerde, vasculaire en goedaardige laesies. De kracht van drie verschillende golflengtes in één applicator kan u permanent een gladde, stralende en haarvrije huid geven.

Wat maakt deze laser dan concreet beter?

Soprano ICE Platinum is een esthetisch laserapparaat voor permanente ontharing en behandeling van laesies. Het toestel maakt gebruik van geavanceerde technologieën en functies waardoor de behandelingen sneller, veiliger en comfortabeler zijn voor de patiënten. Deze hoogtechnologische technieken zijn trouwens gepatenteerd, wat nogmaals de exclusiviteit benadrukt. Dit zijn natuurlijk veel dure woorden.. om het simpel te houden, hier is een lijstje met de voordelen:

  • Een nog gladdere, haarvrije huid (betere resultaten in het algemeen)
  • Een egale, spotvrije huid (bye- bye aardbei benen!)
  • Snellere ontharingsbehandeling in duurtijd (je sessies zijn korter)
  • Verbeterd comfort voor de patiënt (minder pijn dus, yay!)

Hoe gaat dit in zijn werk bij Diodella zelf?

Diodella Laser & Skin Clinic wil zijn klanten het beste resultaat geven in kortste tijd en daarom hebben we als schoonheidsinstituut voor Soprano ICE Platinum gekozen! Nu, buiten het feit dat we voor een nog betere en krachtigere laser hebben gekozen, verandert er niet zo héél veel. We boeken nog steeds eerst een intakegesprek, dan boeken we jouw behandelingen en ten slotte bereiden we je voor op de behandelingen zelf. Wat er wél verandert, is het aantal sessies dat nodig zal zijn. Natuurlijk blijft dit een persoonlijk gegeven en hangt het aantal sessies van je huid en haartype af, maar met de Soprano ICE Platinum laser heb je minder sessies nodig omdat hij ultra-effectief is. Een ander pluspunt is het feit dat je véél minder pijn zal ervaren met deze laser dan met andere lasers. Dit komt door de speciale “cooling” -technologie.

Zit je nog steeds met vragen? 

Dat begrijpen we volkomen, Laserontharing is een investering en daarom moeten de behandelingen met de nodige zorg en aandacht uitgevoerd worden. U kan hierbij rekenen op Diodella Laser & Skin Clinic, wij laten je niet in de steek! De deuren van ons salon zijn steeds geopend om al je vragen te beantwoorden. Zo zit je niet met twijfels en kunnen we een mooie samenwerking tegemoet gaan.

PS: Wist je trouwens dat we bij Diodella niet enkel lasers gebruiken voor ontharing maar ook voor diverse gelaatsbehandelingen en huidverbeteringsbehandelingen? Zo kan je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een Hydrafacial of een behandeling met Dermapen. Meer info hierover kan je vinden op onze site!

NK

Nathalie Kachichian

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella