HydraFacial™

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Professionele HydraFacial

Bij een hydrafacial behandeling gebruiken we een gepatenteerde technologie om te reinigen en te hydrateren. Het geeft onmiddellijk resultaat zonder oncomfortabel te voelen. Na slechts één behandeling is een stralende huid merkbaar. Met onze hydrafacial ervaringen zorgen we voor een zichtbaar resultaat en vermindering van acné, lijntjes of pigmentvlekken.

Hoe werkt HydraFacial ? 

Hydrafacial is een behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen, die noodzakelijk zijn voor huidvernieuwing. Het is een pijnloze en snelle behandeling met direct resultaat. 

De eerste stap is de reiniging en de peeling. Door te peelen neemt de opnamecapaciteit van de huid voor verzorgende producten toe en wordt de doffe uitstraling verdwijnt.

Bij de tweede stap wordt de huid optimaal gehydrateerd en de bovenste onzuiverheden weggezogen. De huid wordt gladder en de celactiviteit wordt gestimuleerd. 

Als laatst gaan we de poriën sluiten met een van vitamines en antioxidanten, die we in de huid gaan insluizen. We gaan dus de huid hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden.

De mogelijkheden van de Hydrafacial behandeling

De mogelijkheden van de Hydrafacial behandeling zijn:

30' Signature HydraFacial

45' Deluxe HydraFacial

60' platina HydraFacial

De basisbehandeling duurt 30 minuten. Daarnaast hebben we een luxe behandeling van 45 minuten waar er een extra booster, ofwel extra led-lichtbehandeling wordt gebruikt. De platina hydrafacial behandeling duurt 60 minuten en daar wordt ook een extra booster, extra led-lichtbehandeling, ofwel lymfe drainage gebruikt. Dit is een ontgiftingskuur op de huid of het lichaam.

HydraFacial Antwerpen

Onze servicestandaarden worden wereldwijd gewaardeerd. We hebben veel klanten uit vele delen van België en Europa voor onze verschillende diensten zoals laser-, hydra,- en gezichtsbehandelingen.

Stap voor Stap HydraFacial

Stap 1 : Informeer je over de Hydrafacial behandeling

Vooraleer u een afspraak boekt, checkt u best onze website voor alle informatie omtrent de behandeling. In bepaalde gevallen, is een Hydrafacial behandeling afgeraden.

Stap 2 : Boek je afspraak

Wenst u een Hydrafacial behandeling te laten doen? U kan telefonisch of vanaf 1 juli 2020 online een afspraak maken.

Stap 3 : Bereid je voor op uw Hydrafacial behandeling

De laatste 7 dagen vóór de behandeling mag u geen andere behandelingen gehad hebben zoals laserontharing, IPL, chemische peelings,...

In bepaalde gevallen kan deze termijn verlengd worden zoals bij botox & fillers. 

Kom zonder make-up naar de behandeling, voor het geval dat we een huidanalyse moeten doen met ons Sqinno Observe toestel.

Stap 4: Tijdens de behandeling

Vóór de behandeling tekent u een intake formulier en deelt u alle informatie omtrent uw gezondheid en huidconditie mee. 

Een Hydrafacial behandeling is een niet-invasieve en pijnloze behandeling zonder downtime. U zal enkel een beetje gevoelig worden na het insluizen van de zuren. Indien u er niet tegen kan, dan stoppen we de behandeling direct.

Stap 5: Na de Hydrafacial behandeling

U zal direct na de behandeling een opmerkelijke glow en een babyhuid krijgen. Soms kan er nog wat roodheid ontstaan, die ook snel wegtrekt. Bij uw vertrek, moet u altijd een sunblock (SPF) gebruiken. Dit is gratis verkrijgbaar in ons salon. 

U mag tot 14 dagen na de behandeling geen andere behandelingen ondergaan zoals laserontharing, IPL, chemische peelings,...

Indien u verder nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hydrafacial Prijzen

Zone Prijs per behandeling
Platinum HydraFacial 225 €
Deluxe - Age Refinement 195 €
Deluxe - Radiance 195 €
Deluxe - Clarifying 175 €
Signature HydraFacial 150 €

Als we kijken naar onze prijsklasse en het effect na de behandeling, kunnen we zeggen dat we een topservice aanbieden. Dit kunnen we danken aan onze ervaring en de medische wetenschap. We werken heel professioneel en nauwkeurig. 

hydrafacial

hydrafacial

hydrafacial

hydrafacial

ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser

ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser

Shop
VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum

VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum

Shop
ILUMA - Skin Brightening Crème with VT

ILUMA - Skin Brightening Crème with VT

Shop

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Er is geen voorbereiding voor Hydra Facial gezichtsbehandeling nodig. Het wordt niet aanbevolen om het doen bij sommige ziekten of tijdens de zwangerschap. De vraag is nog niet beantwoordt of het schade veroorzaakt tijdens de zwangerschap, daarom wordt het voor de zekerheid niet gedaan. De klant vult eerst een formulier in bij aankomst en ondertekent het. Na de behandeling kan de persoon gewoon verder met zijn normale activiteiten.

De basisbehandeling duurt 30 minuten. Dit proces kan natuurlijk 45-60 minuten duren tijdens het invullen van formulieren en informeren. Naast de hoofdbehandeling zijn er 45 en 60 minuten luxe en platina hydrafacial behandelingen. Bij de luxe wordt er een extra ‘booster’ gebruikt of een extra led-behandeling. Bij platina hydrafacial behandeling wordt er ook een extra ‘booster’, een extra led-behandeling of ‘lymfe drainage’ gebruikt. Dit is een ontgiftingskuur op de huid of het lichaam.

Er is geen pijn tijdens of na de behandeling. Bij klanten van wie de huid een lange tijd te droog of uitgedroogd is, kan er een lichte vervelling zijn. Dat is eigenlijk heel goed voor de huid. Ook wordt het erg aangeraden voor mensen die een onzuivere huid, grove poriën, lijntjes of pigmentvlekken hebben. 

We vragen onze klant om zonder make-up te komen. Daarnaast is het belangrijk om om minimum 14 dagen voor de afspraak, geen andere behandelingen zoals laser ontharing, chemische peelings en tanning te laten doen. In geval van twijfel, gelieve het salon tijdig te contacteren.

Zoals bij elke behandeling die we uitvoeren, werken we ook ijverig bij de Hydrafacial behandeling. Klanttevredenheid is voor ons het belangrijkste punt. Daarnaast informeren we je ook over de huidproblemen en raden we producten aan om thuis te gebruiken. Daarom voeren we het behandelingsproces niet alleen met een professionele en nauwgezette aanpak uit, maar praten we ook over de punten die na de behandeling in overweging moeten genomen worden en de producten die gebruikt moeten worden voor de gezondheid van de huid.

Er is geen leeftijdsgrens voor hydrafacial behandeling. Het kan ook worden gedaan bij jongeren onder de 18 jaar. Deze behandelingstechniek is één keer per maand voor iedereen aanbevolen. Ook is het geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid reageert goed. Het wordt aangeraden bij mensen met lijntjes, pigmentvlekken, kraaienpootjes, onzuiver huid,..

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Laat je nummer achter!

Onzeker? Kom dan langs voor een gratis testshot!

Diodella

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella