Diodella

Hoe onthaar ik best? IPL of Laserontharing?

Hoe onthaar ik best? IPL of Laserontharing?

Hoe onthaar ik best? IPL of Laserontharing?

We kennen het allemaal: het weerbericht was nog eens inaccuraat en opeens schijnt de zon. Je wilt een rokje aandoen en je jas graag uitdoen. Maar In onze drukke levens is het soms moeilijk om je scheerroutine bij te houden. En wanneer de lentezon schijnt is ontharen écht wel het laatste waar je je mee bezig wilt houden. Maar toch bestaan er twee langdurige oplossingen om jouw tijd voor altijd en eeuwig te besparen: ontharing met IPL en ontharing met laser.

Deze twee methodes zijn ideaal voor mensen die niet meer elke dag willen ontharen. Tenslotte heb je heus wel wat beters te doen. En nog beter: deze manieren zijn veel beter voor je huid. Nooit meer last van droge plekjes, stoppels en irritaties. Laat je dure scrubs ook maar liggen. Je huid wordt zijdezacht zonder te veel moeite.

Ontharen met IPL?  Wat is dat precies?

Ontharen met IPL betekent ontharen met “Intense Pulsed Light”. Het haarzakje wordt hierbij vernietigd met behulp van licht. Een beetje zoals bij een laserbehandeling. Het verschil met laser is dat je hierbij licht van verschillende golflengtes gebruikt.

Nog beter: IPL absorbeert melanine. Daarom is het geschikt voor alle haar- en huidskleuren.

SOS Laserontharing

Laserontharing is allang een bekende methode op de markt. Met Light Amplification by Stimulated Emission genieten mensen al sinds de begin Jaren ’80 van een zijdezachte huid. Met behulp van één energiestraal en een kleur/golflengte wordt het haarzakje veilig en snel verwijderd. Waardoor het haar ook niet meer terug groeit, ideaal toch? Het enige minpunt aan deze methode is dat het vrij kostbaar is. Ook zijn er vaak meerdere sessies nodig.

“Diodella, wat is nu de beste methode?”

Diodella to the rescue! Als gespecialiseerd schoonheidssalon heeft Diodella al jaren ervaring met haarverwijdering. Omdat tegenwoordig zowel mannen als vrouwen last hebben van overmatige beharing, helpen wij klanten graag met de snelste en veiligste methodes.

Bij Diodella raden wij altijd laserontharingen aan. Met laserontharing wordt niet alleen het haar voorgoed verwijderd, het verbetert ook talloze huidproblemen. Nooit meer last van acné ten gevolge van vreemde ontharingstechnieken! 

Geef je confidence een boost in onze praktijk

Diodella Laser & Skin Clinic is jouw specialist in definitieve laserontharing. Met onze centrale ligging in Antwerpen is een behandeling of tussenbehandeling nooit ver weg.

Met ons persoonlijke intakegesprek luisteren we naar jouw noden en bieden wij hierna de beste behandeling aan. Zo heeft u een beter beeld van de behandelingen en word je op maat en behoefte behandeld.

Beleef de ultieme zomer

We dromen allemaal wel eens van een zomer zonder zorgen. Zonder irritante stoppels en zonder huidproblemen.

Met een laserontharing van Diodella geniet jij optimaal van een zomer vol zon, zee en plezier. En dit allemaal met een zijdezachte huid. Bespaar tijd door je saaie scheerroutine weg te laten en ervaar meer tijd met je vrienden. Je voelt je goed, zelfzeker, zorgeloos, maar vooral: vrij. 

NK

Nathalie Kachichian

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella