Laserontharing

Diodella Laser & Skin Clinic wil zijn klanten het beste resultaat geven in kortste tijd en daarom hebben we voor Soprano ICE Platinum gekozen!

Soprano ICE Platinum is de meest effectieve en de nieuwste ontharingslaser ter wereld. 

Met zijn 3-in-1 lasershot bestaande uit Alexandriet-, Diode- en NYAG-lasers, is hij zeer sterk en komt zijn belofte na om tot 100% definitieve ontharing. Met zijn sterke lasers is Soprano ICE Platinum zeker niet te vergelijken met andere merken of IPL-toestellen. De behandelingen worden uitgevoerd door de gediplomeerde personeel die elke klant met de nodige zorg en aandacht behandelt.

Waarom Soprano ICE Platinum?

  • 3-in-1 lasershot: Alexandriet 755 nm/ Diode 810 nm/ N-YAG 1064nm  
  • Definitieve ontharing
  • Vrijwel pijnloos door In-Motion techniek van Soprano ICE Platinum
  • Snelle behandeling t.o.v. andere systemen
  • Zeer veilige behandeling
  • Door het jaar laserbehandeling mogelijk, ook in de zomer

ALS ÉÉN GEÏNTEGREERDE OPLOSSING COMBINEERT SOPRANO ICE PLATINUM DE VOORDELEN VAN ALLE 3 DE GOLFLENGTEN VOOR HET BEREIKEN VAN UITSTEKENDE RESULTATEN VOOR EEN ENKELE GOLFLENGTE AANPAK.

Alma Lasers heeft al 10 jaar bekroond succes en is er trots op om de Soprano ICE Platinum, een gelimiteerde editie voor 2016 met trio geclusterde diode-technologie, te presenteren. De Platinum-editie combineert 3 laser golflengten in een enkele innovatieve handgreep die zich tegelijkertijd op verschillende diepteweefsels richt evenals op de anatomische structuren binnen de haarfollikel. Door de absorptie- en penetratieniveaus van de drie verschillende golflengten te combineren, samen met de behandelingsdekking, het comfort en weinig onderhoud van de diode laser is de Soprano ICE Platinum de veiligste en meest uitgebreide ontharingsbehandeling die er vandaag de dag beschikbaar is. Speed YAG

DE TRIO GECLUSTERDE DIODE TECHNOLOGIE

Soprano ICE Platinum biedt synergetische voordelen van de drie meest effectieve golflengten voor haarverwijdering, die elk gericht zijn op verschillende structuren in de haarfollikel. De drie belangrijkste anatomische doelstellingen omvatten de haarmatrix, de haarbulbus en de haarpapil.

ALEX 755NM GOLFLENGTE

De Alexandrite golflengte biedt krachtigere energieabsorptie door de melaninechromofore groepen, waardoor het ideaal is voor de meest uiteenlopende haartypes, vooral voor licht gekleurd en dun haar. Met de meer oppervlakkige penetratie pakt de 755nm golflengte de haarmatrix van de haarfollikel aan en is bijzonder effectief voor oppervlakkig ingebedde haren in gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip.

Soprano-ICE-Platinum

SPEED 810NM GOLFLENGTE

Als de klassieke golflengte in laser ontharing biedt de 810nm golflengte diepe penetratie van de haarfollikel met een hoog gemiddeld vermogen, een hoge herhalingsfrequentie en een grote 2cm puntgrootte voor een snelle behandeling. De 810nm heeft een gematigd melanine absorptieniveau waardoor het veilig is voor donkere huidtypes. De diepe penetratie mogelijkheden richten zich op de haarmatrix en haarbulbus van het haarzakje, terwijl de matige weefseldiepte penetratie het ideaal maakt voor de behandeling van de armen, benen, wangen en baard.

YAG 1064NM GOLFLENGTE

De YAG 1064 golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine absorptie, waardoor dit een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes. Tegelijkertijd dringt de 1064nm diep door tot in de haarfollikels waardoor zij de haarbulbus en de haarpapil aanpakken en diep ingebedde haren behandelen op gebieden zoals de hoofdhuid, oksels en schaamstreek. Een hogere waterabsorptie genereert een hogere temperatuur dat de opname van de golflengte 1064nm en het thermische profiel van de totale laserbehandeling verhoogt wat voor de meest effectieve ontharing zorgt.

SOPRANO VERSUS SCHEREN

Heeft u ooit gedacht waarom laseren? Ik kan de rest van mijn leven ook blijven scheren. Wij hebben een lijst voor u gemaakt. Download deze nu.


Soprano vs shaving

 Soprano-ICE-Platinum

SHR™ VAN ALMA LASERS

SHR is een gepatenteerde ontharingsmethode van Alma Laser die in ziekenhuizen over de hele wereld gebruikt wordt. Het is de enige klinisch bewezen methode voor laser ontharing die vrijwel pijnloos is. Soprano ICE Platinum bevat de SHR-methode van Alma wat zorgt voor veilige en comfortabele ontharing. In plaats van het blootstellen van de haarzakjes aan een hoge energiepuls, wat de huid kan beschadigen, werkt SHR door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief genoeg is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en hernieuwde groei te voorkomen, maar schade aan het omringende weefsel te vermijden.

Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt. De Sweeping In-motion™-techniek van de applicator beweegt herhaaldelijk over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledige dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt – waardoor oppervlakkige brandwonden kunnen worden voorkomen en waardoor vrijwel pijnloze maar effectieve ontharing mogelijk is.

 

EEN ALLES-IN-ÉÉN MULTI PAKKET - MEERDERE MODI: SHR™, SHR™ STACK & HR

Soprano ICE Platinum biedt u meerdere behandelmethoden: 
In-Motion™ SHR, Stack en Stationaire om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten tegemoet te kunnen komen.

Soprano ICE Platinum is de meest complete en effectieve laser voor laser ontharing die vandaag de dag beschikbaar is.

Door de integratie van meerdere laser golflengten en technologieën maakt Soprano ICE Platinum het mogelijk om een zo breed mogelijk scala van patiënten en haartypes het hele jaar door snel en comfortabel te behandelen. Met als doel het best mogelijke klinische resultaat te bereiken.

Als zeer innoverend bedrijf brengt Alma Lasers de meest geavanceerde ontharingsapparatuur op de markt die in de sector beschikbaar is. Door de voordelen van de Alexandrite golflengte te combineren met de voordelen van een 810nm diode laser biedt Soprano ICE de nieuwste ontharingstechnologie en behandelmethoden.

Soprano-ICE-Platinum

ICE™ TECHNOLOGIE: GELIJKTIJDIGE CONTACT KOELING

ICE™ is een geavanceerde koeltechnologie die de huid tijdens de behandeling gedurende langere periode koelt. De koude saffieren tip wordt in de ICE™ technologie toegepast en beperkt het risico op brandwonden tot een minimum terwijl de warmte van de huid wordt vastgehouden in de dermis, waar de haarzakjes behandeld worden. Het koelen van de contact tip verhoogt het comfort voor de patiënt waardoor de behandeling aangenaam aanvoelt.

SHR: IS EEN GEPATENTEERDE ONTHARINGSMETHODE VAN ALMA LASER DIE IN GERENOMMEERDE KLINIEKEN OVER DE HELE WERELD WORDT GEBRUIKT.

Warmte Opbouw SHR werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en hernieuwde groei te stoppen, maar schade aan het omringende weefsel vermijdt. Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmteontwikkeling kan worden bereikt, terwijl het vrijwel pijnloos is. De sweeping In-motion™ techniek van de applicator beweegt herhaaldelijk over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledige dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt – waardoor oppervlakkige brandwonden kunnen worden voorkomen en waardoor vrijwel pijnloze maar effectieve ontharing mogelijk is.

Soprano-ICE-Platinum
Soprano-ICE-Platinum

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Laserontharing is een behandeling waarbij de laser een puls stuurt naar de haarwortel, door gebruik te maken van melanine. De hitte van de laser wordt door die melanine naar de haarwortel gebracht, met als resultaat vernietiging van het haarzakje. 

Laserontharing is niet volledig pijnloos. Men voelt tijdens de behandeling de prikkels wel heel goed. De pijnsensatie is ook afhankelijk van de te behandelen zone en de pijngrens van de klant. 

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Laat je nummer achter!

Onzeker? Kom dan langs voor een gratis testshot!

Diodella

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella