Soprano ICE Platinum

Soprano ICE Platinum van Alma Lasers ook bij Diodella!

Diodella Laser & Skin Clinic wil zijn klanten het beste resultaat geven in kortste tijd en daarom hebben we als schoonheidsinstituut voor Soprano ICE Platinum gekozen!

Soprano ICE Platinum is de meest effectieve en de nieuwste ontharingslaser ter wereld. Met zijn 3-in-1 lasershot bestaande uit alexandriet-, diode- en NYAG-lasers, is hij zeer sterk en komt zijn belofte na om tot 75%-90% definitieve ontharing. Dit resultaat is natuurlijk rekening houdend met je gezondheidssituatie en pijnsensatie. Het aantal beurten die men nodig heeft, hangt ook af van deze twee zaken.

Laserontharing is een investering en daarom moeten de behandelingen met de nodige zorg en aandacht uitgevoerd worden.

U kan hierbij rekenen op Diodella Laser & Skin Clinic!

Laserbehandelingen met Soprano ICE Platinum in Antwerpen.

Voorafgaand aan de laserbehandelingen vindt er eest een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek zal er een behandelplan samen met je worden opgesteld. De behandelingen worden uitgevoerd door onze specialisten met de Soprano ICE Platinum. Er wordt met je gesproken over de verwachtingen en het resultaat van de behandeling.

Waarom Soprano ICE Platinum kiezen?

  • 3-in-1 lasershot: alexandriet 755 nm/ diode 810 nm/ N-YAG 1064nm  
  • Definitieve ontharing van 75%-90%
  • In-Motion techniek van Soprano ICE Platinum voor minder pijnsensatie
  • Snelle behandeling t.o.v. andere systemen
  • Zeer veilige behandeling voor alle huidtypen
  • Mogelijkheid om ook in de zomer behandeld te worden, rekening houdend met de aandachtspunten
  • 3 verschillende technieken samengebundeld in 1 toestel om alle huidtypen te kunnen behandelen, nl SHR, HR en SHR Stack

Prijzen Laserontharing met Soprani ICE Platinum

Hier vind je onze pakketprijzijn voor behandelingen met onze Soprano ICE Platinum.

Pakket Prijs per behandeling
Summer Shine pakket 300 €
Bride’s Dream pakket 450 €
Full Body pakket 550 €
Full Intimate pakket 200 €

Bekijk onze prijslijst voor de prijzen van laserontharing per zone.

 

De diepte die bereikt kan worden in de huid met Soprano ICE Platinum

Soprano-ICE-Platinum

Wil je nog meer informatie over Soprano ICE Platinum? Maak dan gerust een afspraak zodat we u verder kunnen inlichten.

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Wat het pijnniveau betreft, valt laser ontharen ergens tussen scheren en waxen Vaak wordt er gebruik gemaakt van ijs om het gebied voor en na de laserbehandeling te verdoven. Hoe fijner de haartjes worden, hoe minder pijn de behandelingen zullen zijn.

Afhankelijk van de haar-en huidtype van de klant, kan men bij 8-10 behandelingen een resultaat behalen van 75%-90% haarreductie. 

De behandeltijd kan variëren van enkele minuten (voor de bovenlip), tot één uur (voor de volledige benen). 

Ja. Terwijl de melanine in de donkere huid gevoelig is voor de warmte bij een laserbehandeling, is het klinisch bewezen dat de werkwijze van Soprano ICE Platinum veilig is voor donkere huidtypen. De SHR methode verwarmt de huid geleidelijk tot de gewenste temperatuur waardoor het haarzakje vernietigd wordt. 

Soprano ICE Platinum maakt gebruik van 3 verschillende methoden die in één toestel zitten. De unieke verwarmings- en energie leveringsmethode brengt effectief schade toe aan het haarzakje terwijl het omliggende weefsel beschermd wordt. Dit is niet volledig pijnloos maar is wel draaglijk door alle huidtypen. De pijnsensatie hangt ook af van de pijngrens van de klant. 

Soprano ICE PLATINUM is een geavanceerde ontharingsmethode dat meerdere laser golflengten en technologieën bevat. Het biedt kracht en veelzijdigheid dat je toelaat om een breed scala van patiënten en haartypes het hele jaar door te kunnen behandelen.

Soprano ICE Platinum is de nieuwste generatie van het bekroonde Soprano laserontharingssystemen. Het is vandaag de dag de meest complete en effectieve laser beschikbaar op de markt voor laserontharing met 75-90% haarreductie in 8-10 behandelingen (behalve bij hormonale disbalans en gezondheidsproblemen). 

Google Reviews

Hieronder vindt u ervaringen van onze klanten die via Google reviews hun mening hebben gegeven over hun behandeling(en).

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella