Diodella

Het Belang Van Voedingssupplementen

Het Belang Van Voedingssupplementen

Het Belang Van Voedingssupplementen

Heb jij soms het gevoel dat je wel gezond eet maar toch bepaalde voedingsstoffen mist? In deze blog gaan we wat dieper in op voedingssupplementen. Wat zijn ze? Hoe werken ze? En welke heb jij allemaal nodig? Lees snel verder en ontdek het nu!

Nu, we horen je al denken: voedingssupplementen? Dat heb ik niet nodig hoor, ik stop geen vreemde dingen in mijn lichaam! Dat is volledig normaal, veel mensen denken dat ze geen supplementen nodig hebben, maar tegen het einde van deze blog denk je er misschien anders over! Dus, laten we er meteen mee beginnen!

Wat is een voedingssupplement?

Voedingssupplementen bevatten vitamines, mineralen en/of bioactieve stoffen in de vorm van pillen, poeders, druppels of drankjes. Ze zijn bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding.

Redenen om voedingssupplementen te gebruiken

Als je weet dat je eetgewoonten niet zo goed zijn als ze zouden moeten zijn, is een dagelijks supplement een goed alternatief om de voedingskloof te overbruggen. Voor de duidelijkheid, we willen je totaal niet judgen, want we hebben allemaal een druk leven en het bereiden van een complete, voedzame maaltijd kan tijd en moeite kosten die je op dat moment misschien niet hebt. Maar over het algemeen kun je je lichaam voorzien van bijna alle voedingsstoffen die het nodig heeft door het gebruik van supplementen. Het is een goede reden om ze vandaag nog te gaan gebruiken. Verder helpen ze ook met:

👉Je gewicht onder controle te houden
👉Je concentratie te verbeteren
👉Je fitter te voelen
👉Het verminderen hartziektes en het verbeteren van je zicht
👉Je slaap te verbeteren
👉Je immuunsysteem een grote boost te geven

Zijn voedingssupplementen gezond?

Vitaminen en mineralen zijn essentieel om je lichaam te helpen zich te ontwikkelen en te functioneren zoals het hoort. Hoewel de meeste mensen alles binnenkrijgen wat wordt aanbevolen door gezond te eten, hebben anderen een extra “voedings-boost” nodig. Dat is waar supplementen van pas komen - zij geven je de ondersteuning die je lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Welk nut kunnen vitaminen hebben als supplement?

Vitaminen en mineralen worden beschouwd als essentiële voedingsstoffen, omdat ze samen honderden functies in het lichaam vervullen. Zij helpen botten te versterken, wonden te genezen en je immuunsysteem te versterken. Ze zetten ook voedsel om in energie en herstellen schade aan de cellen. Vraag je je af welke vitamine supplementen wel kunnen helpen? Vitamine C+ helpt voor een sterke immuniteit en anti-aging. Vitamine D+ ondersteunt het verweer van het lichaam, zorgt voor behoud van sterke botten en een sterk gebit en is belangrijk voor een normale spierwerking. Beide kan je hier aankopen:

Voedende cosmetica = voedingssupplementen (invloed op je huid)

De verzorging van je huid zou een essentieel onderdeel van je gezondheidsregime moeten zijn. Het is tenslotte het grootste orgaan van jouw lichaam. Door ervoor te zorgen dat je voldoende vitaminen binnenkrijgt, blijft jouw huid er gezond en jeugdig uitzien. Dit kan zich vertalen in een vermindering van:

👉donkere vlekken
👉roodheid
👉rimpels
👉ruwe plekken
👉overmatige droogheid

Essentiële vitaminen voor de huid zijn verkrijgbaar in huidverzorgingsproducten, maar ze zijn ook te vinden in supplementvorm.

Wat is SKCIN NUTRITION?

ScKIN NUTRITION is een compacte lijn huid-supplementen van topklasse waarin sterk gewerkt wordt aan huidverjonging, huidverbetering en vitaliteit van binnenuit. ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam.

Wat zijn de voordelen van SKCIN NUTRITION producten?

👉Ondersteunt het behoud van een normale huid
👉Helpt de hydratatie van de huid
👉Behoud de stevigheid van de huid
👉Anti-aging formule
👉Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen wat de huid verstevigt.
👉In SCKIN producten zitten vaak verschillende stoffen zoals bijvoorbeeld bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, adaptogenen en kruiden.

Ben je helemaal verkocht of toch benieuwd naar alle voordelen die deze supplementen kunnen bieden? Neem eens een kijkje op www.shop.diodella.be alle producten kunnen online via onze webshop aangekocht worden!

CS

Ceren Senbursa

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella