Diodella

Nieuwe must have producten van Mesoestetic

Nieuwe must have producten van Mesoestetic

Nieuwe must have producten van Mesoestetic

Een goede skincare routine is essentieel. Mesoestetic streeft dagelijks naar ideale huid-en lichaamsproducten voor mannen en vrouwen. Zo heb jij vanuit je eigen badkamer in een handomdraai professionele producten waarmee jij het gevoel ziet.

Bij Mesoestetic ontwikkelen ze anti-aging producten die inwerken op de indicatoren die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering. Ze gaan tegen huidverandering en verbeteren de schoonheid, in welk levensfase jij ook zit. Wij bieden verschillende oplossingen aan: brightening, firming en antiwrinkles.

Brightening solution

De productreeks Age Element bestaat uit crèmes, contour, serums en veel meer om je huid te verhelderen en een mooie gezonde glans te geven.

👉Brightening cream: Revatiliseer je huid met de age element brightening cream! Dit is de ideale crème die tegen de eerste tekenen van veroudering gaat. Daarnaast geeft het een mooie glans aan je huid, waardoor het huid jeugdiger en elastischer uitziet.

👉Brightening eye contour: Last van donkere kringen? Geen probleem, deze oog contour laat je ogen weer stralen door een verhelderende werking. Het vermindert de tekenen van vermoeidheid door hypergepigmenteerde kringen onder de ogen intensief te behandelen en zo de oogopslag te verhelderen.

👉Brightening concentrate: Onze intensieve anti-oxidant biedt een revatiliserende en verhelderende behandeling. Met 15 % vitamine C wordt de huidveroudering vertraagt en vernieuwing van de opperheid bevorderd. Hallo stralende huid!

👉Brightening complex: Revatiliseer je huid en verzacht je expressielijntjes. De age element brightening concentrate serum egaliseert de huidskleur door de ophoping van melanine te verminderen en zo veroudering tegen te gaan.

Firming solution

Geef je huid een strakke look door de firming solution reeks. Het beschermt tegelijkertijd de huidstructuur en geeft een gezonde lift aan al je natuurlijke gezichtselementen.

👉Firming cream: Geef je huid terug een strakke look terwijl de huidstructuur volledig beschermd wordt tegen aantasting. Ontdek de firming solutions!

👉Firming elixir: De firming elixir heeft een allesomvattende werking om de aanmaak van endogeen collageen te stimuleren. Zo beschermt het de huid tegen afbraak en schade.

👉Firming eye contour: Om je ogen een lift te geven is de firming eye cream dé oplossing. Met een intensief verstevigende werking en een liftend effect op het bovenste ooglid worden kringen en expressielijntje rond de ogen vermindert. De créme bevat daarnaast een verkoelend effect om de huid aan te spannen en een jongere look te geven.

👉Firming concentrate: Ons geconcentreerde serum biedt een liftend effect doordat het het verlies aan elasticiteit behandelt. Het gezicht wordt onmiddellijk terug stevig.

Ga tegen verslapping van het gezicht met de firming cream. De crème bevat een ideale formule dat collageen- en elastinegehalte die de huidstructuur tegen aantasting beschermt. Zo heb jij meteen een gladdere en gedefinieerde huid.

Antiwrinkles solution

Onze age-element reeks zou niet compleet zijn zonder een anti-wrinkle lijn! Deze producten bestrijden het ontstaan van rimpels en zorgen voor een gladdere, egale huid.

👉Anti-wrinkle lip & contour: Juicy lippen gepaard met een egale huid bekom je door de anti-wrinkle lip and contour! Actieve bestanddelen behandelen intensief de rimpels van de lipcontour, waardoor jij een opvullend effect ervaart.

👉Anti-wrinkle concentrate: Een geconcentreerd serum dat rimpels intensief behandelt: dat wil iedereen toch? Deze formule geeft het gezicht een nieuw textuur en laat de huid er meteen jonger uitzien.

👉Anti-wrinkle eye contour: Deze is speciaal ontworpen om de rimpels bij de wortel van het probleem te behandelen. Alle tekenen van vermoeidheid, zoals wallen en kringen worden verzacht en zorgen voor onmiddellijk zichtbare resultaten!

👉Anti-wrinkle night cream: De nacht is de perfecte tijd om je huid te laten rusten en zich te herstructureren. Deze nachtcrème heeft een formule die het natuurlijke regeneratieproces van de huid gedurende de nacht optimaliseert. Het voorkomt en corrigeert ook het ontstaan van rimpels bij de wortel.

👉Anti-wrinkle cream: Met deze crème worden rimpels vermindert en wordt er gezorgd voor een gladdere huid zonder onvolkomenheden. De formule bestrijdt rimpels bij de wortel en zorgt voor onmiddellijk zichtbare resultaten. Onmisbaar dus!

Graag deze producten zelf eens testen? Vanaf nu zijn alle producten beschikbaar op de webshop van Diodella op www.shop.diodella.be

HM

Hannah Mills

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella