Happy Intim

Voorkom Pigmentatie met Happy Intim

Heb je ook last van donkere verkleuringen in je intieme zone, aan de binnenkant van de liezen en dijbenen en/of in je oksels? Dé oplossing bij Diodella Laser & Skin Clinic: ‘Happy Intim’. Met deze cosmetische behandeling zijn wij in staat om problemen zoals verkleueringen en verslappingen aan de oksels en intieme zones te verminderen.

Wat is de oorzaak van de pigmentatie?

  • Huidveroudering
  • Genetische pigmentvorming
  • Hyperpigmentatie na huidbeschadigingen (bijv. irritaties door het scheren, waxen)
  • Menopauzale vrouwen
  • Scheer- of wax irritatie 
  • Laser- of IPL-behandelingen.
  • Hyperpigmentatie na zwangerschap

Hoe ziet de behandeling eruit?

Deze behandeling bestaat uit een peeling om de huid in de anogenitale regio gladder en lichter te maken, te verstevigen en de algehele huidconditie in het gebied te verbeteren. We raden u aan om thuis Happy Intim® Lightening Cream te gebruiken om het resultaat te ondersteunen.
Natuurlijk is er zoals bij alle andere behandelingen bij deze ook een voorbereiding en nazorg nodig. Voor de lichte huidtypen van huidtype 1 tot en met 3, is er een voorbereidingsperiode van 2 weken. Bij huidtype 4 tot 6, dient met een voorbereiding te doen van 4-6 weken

Het succes van deze behandeling zit in de dubbele werking: corrigerend en pigment regulerend en anti-aging. Hierdoor zal pigmentatie duidelijk verminderen en anderzijds wordt er met deze behandeling ook een verstevigend resultaat bereikt.

Maak nu een afspraak en laat je intieme zone bleken bij huidkliniek Diodella Laser & Skin Clinic.

 

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Ja, de resultaten van de Happy Intim behandeling zijn semi-permanent. Dit betekent dat in geval van hormonale disbalans of andere externe factoren de huid terug overmatige melanine productie kan hebben. Het is van essentieel belang dat u deze oorzaken tijdig aanpakt of u zelf goed informeert over de resultaten.

Hyperpigmentatie en verkleuringen aan de intieme zone kan verschillende oorzaken hebben zoals hormonale disbalans, medicatie gebruik, genetische aanleg, leeftijd, ontharingsmethode, etc. De activiteit van melanine in de huid is hoger in deze intieme zones.

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella