Diodella

Onze Partners

We hebben véél meer in ons aanbod dan laserontharing en huidverbetering! Wil je alle beauty behandelingen laten uitvoeren? Lees dan snel verder!

SC BEAUTY – Dé specialist in alle beauty behandelingen!

Hou jij er ook van om ’s ochtens 20 minuten langer te blijven liggen? Dankzij verschillende behandelingen zoals permanente make-up, hennabrows, wimperextentions en waxen kan jij heel wat tijd besparen.

Graag stellen we onze collega Sibel Can aan u voor. Met héél veel passie en precisie, laat ze jouw natuurlijke schoonheid zichtbaar maken. Sibel is een permanente make-up specialiste, die véél meer dan dit doet. Met talrijke diploma’s die ze heeft behaald in de beauty sector, is ze helemaal up-to-date qua nieuwste trends en beste technieken.

Wil jij graag een intakegesprek of een behandeling boeken? Contacteer SC Beauty via 0493/41.86.08.  

Bekijk haar aanbod via www.scbeauty.be

NAILYCHIQUE  - Je nagels zijn in ‘goede’ handen!

Wil jij verzorgde nagels hebben, ontspannen met SPA Pedicure of BIAB-nagels laten zetten door een top nagelstyliste? Dan ben jij op het juiste adres bij Nailychique!

Assén van Nailychique heeft een brede waaier aan behandelingen: van basis Manicure, SPA Pedicure, Gellak tot BIAB. Ze wil graag topservice verlenen aan al haar klanten waarbij ze géén nummertje zijn. Een behandeling bij Nailychique moet een échte beleving zijn voor iedereen!

Bekijk hier haar aanbod. Wil jij graag een behandeling boeken? Contacteer Nailychique via 0484/85.15.26.  

Hairlab – alles draait om een gezonde hoofdhuid

Met Tugçe's specialisatie in geavanceerde camera-onderzoeken, doelgerichte massages en deskundig advies over haarvitaminen, streven we ernaar om niet alleen de uiterlijke schoonheid, maar ook de gezondheid en vitaliteit van je haar te verbeteren. 

Of je nu worstelt met hoofdhuidproblemen, haaruitval of gewoon je haar wilt versterken, Hairlab biedt op maat gemaakte oplossingen om jouw specifieke behoeften aan te pakken.

Wil je graag een intakegesprek of een behandeling boeken? Neem nu contact op met Hairlab.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella