Over ons

Hallo!

 

Ik ben Zeynep Yardimci, jouw Beauty Coach & Skin Experte.

Ik ben de innoverende en enthousiaste zaakvoerster van 'Diodella Laser & Skin Clinic'.

In 2011 was ik afgestudeerd als boekhouder/accountant. Na 7 volle jaren gewerkt te hebben in verschillende (inter)nationale topbedrijven, vond ik geen voldoening meer in mijn job. Na lang beraad heb ik besloten om mijn carrière als boekhouder op te geven.

De laatste jaren heb ik door gezondheidsproblemen heel veel last gehad van huidproblemen. Dit maakte dat ik meer interesse toonde in gelaatsverzorging en huidverbetering.

Zo heb ik besloten om te starten met mijn opleiding Schoonheidsspecialiste en heb deze ook met succes afgerond. Bovendien heb ik voor laserontharing verschillende certificaten behaald in korte tijd. Ik ben op 1 maart 2019 gestart met mijn salon ‘Diodella Laser & Skin Clinic’ met een wereldwijd toptoestel voor laserontharing, de ‘Soprano ICE Platinum’.

Op 1 februari 2020, nog geen jaar later heb ik mijn tweede toptoestel ‘HydraFacial’ aangeschaft, om de kwaliteit van huidverbetering op topniveau te brengen. Bij dit toestel hoorde zeker een cosmoceutical merk. Na lang onderzoek en testen besloot ik met ‘IMAGE Skincare’ te werken. Ik zeg het niet zomaar, dit is een topmerk!

Mijn passie is resultaat bieden aan al mijn klanten, zowel in huidverbetering als laserontharing. Ik blijf me bijscholen zodat ik mee ben met de sector en alle nieuwigheden ervan. Het geeft me enorme voldoening als ik klanten terugzie en hoor dat ze resultaat gezien hebben. Als klant sta je altijd op nummer één dus wil ik zeker voldoen aan uw verwachtingen.

Om meer kennis te verwerven en hiermee mijn klanten meer kwaliteit aan te bieden heb ik achteraf nog de specialisatie opleiding ‘Skin Expert’ gevolgd en zo een éxtra diploma behaald. Eind 2020 ga ik mij verder verdiepen in de materie met de opleiding “Esthetisch Deskundige”, om de lat nog hoger te leggen.

Op één jaar tijd heeft ‘Diodella Laser & Skin Clinic’ de kans gekregen om enorm te groeien, waardoor we binnenkort met twee in ons salon zullen klaar staan om onze klanten de beste behandelingen te geven.  

Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie over een bepaald product of behandeling? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

 

Liefs

Diodella

Afspraak Maken!

Ons online boekingssysteemzal actief zijn vanaf 01/04/2020. Gelieve voor afspraken ons telefonisch of per e-mail te contacteren.

Tel: +32 497 27 21 00
Diodella Laser & Skin Clinic
Distelhoek 82, 2170 Merksem (Antwerpen)

Diodella Belgium laser clinic

Ben je nog steeds niet overtuigd? Laat je nummer achter en wij bellen je op voor een gratis testshot te regelen! 

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella