Diodella

Over Ons

Welkom bij Diodella Laser & Skin Clinic!

Een gezonde en stralende huid is dé basis voor alle behandelingen en daarom willen we samen met u hieraan werken. We zijn gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering waarbij we enkel en alleen met topmerken werken zoals IMAGE Skincare, Hydrafacial en Mesoestetic. Door onze cabinebehandelingen te combineren met thuisverzorging, kunnen we een topresultaat bereiken in korte tijd. Bovenop ons advies omtrent producten en behandelingen, geven we ook advies rond gezonde voeding bij bepaalde huidproblemen.

We hebben een brede waaier aan behandelingen in huidverbetering zoals chemische peels, Hydrafacial, Mésoeclat en Led Therapie alsook lichaamsbehandelingen en laserontharing met het medisch laserapparaat Soprano ICE Platinum. Soprano ICE Platinum is één van de topmerken met effectief resultaat bij laserontharing. Wist je dat 9 op de 10 klanten ons een 5-sterren review geven op Google en dat we ondertussen méér dan 170 reviews hebben? 

Onze behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We werken aan het perfecte resultaat samen met jouw en de nodige behandelingen.

We geloven erin dat klantentevredenheid gerealiseerd kan worden met zichtbare resultaten! Daarom blijven we opleidingen volgen zodat we op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de sector en ook daadwerkelijk de beste oplossingen aan u kunnen aanbieden. Ondertussen zijn we met 5 collega's die de beste behandelingen uitvoeren en samen met mij aan onze groei werken in een sneltrein tempo.

Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

We kijken er naar uit om u te mogen ontmoeten in ons instituut. Kom en geniet van onze huiselijke praktijk met ervaren medewerkers en exclusieve behandelingen.

Ben jij ook klaar voor de beste huid van je leven bij Diodella?

Liefs

Zeynep Yardimci

Skin Experte & Student Huidtherpie

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella