Over ons

Dag allemaal,

Mijn naam is Zeynep Yardimci, welbekende Diodella.

Ik ben 30 jaar oud, schoonheidsspecialiste & skin expert, en ook de zaakvoerster van 'Diodella Laser & Skin Clinic'.

In het middelbaar heb ik Economie-Moderne Talen gestudeerd aan het Koninklijk Atheneum Berchem. In die jaren was mijn passie cijferwerk. In 2011 ben ik afgestudeerd als boekhouder/accountant aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen. Na 8 volle jaren gewerkt te hebben in verschillende (internationale) topbedrijven, vond ik geen voldoening meer in mijn job. Nochtans had ik in het begin heel veel passie voor mijn functie.

Na lang beraad heb ik besloten om mijn carrière als boekhouder op te geven. De laatste jaren heb ik door gezondheidsproblemen heel veel last gehad van huidproblemen. Dit maakte dat ik meer interesse toonde in gelaatsverzorging en huidverbetering.

Zo heb ik besloten om te starten met mijn opleiding Schoonheidsspecialiste en heb deze ook met succes afgerond. Bovendien heb ik voor laserontharing verschillende certificaten behaald. Ik ben op 1 maart 2019 gestart met 'Diodella Laser & Skin Clinic' met een wereldwijd toptoestel Soprano ICE Platinum. Eigenlijk ben ik met een moeilijker deel binnen de sector gestart, de laserontharing.

Elke klant die in mijn salon kwam, stelde mij 2 vragen: Waarom die carrièreswitch en vanwaar de naam ‘Diodella’?

De reden van mijn carrièreswitch heb ik aan elke klant uitgelegd, zoals hierboven vermeld.

Bij de opstart van mijn zaak moest ik een originele naam uitvinden voor mijn salon. Het moest zowel de interesse opwekken, als makkelijk te onthouden zijn. Uiteindelijk besloot ik om mijn zaak ‘Diodella’ te noemen. Deze naam verwijst naar diodelaser (een lasersoort in mijn toestel) en de naam ‘Ella’ die een welbekende meisjesnaam is. Diodella is daarenboven een bloemennaam, wat zeker bij een schoonheidssalon past.

Om meer kennis te verwerven en hiermee mijn klanten meer kwaliteit aan te bieden heb ik achteraf nog de opleiding ‘Skin Expert’ gevolgd en zo een extra diploma behaald. Eind 2019 ga ik mij verder verdiepen in de materie met de opleiding ‘Esthetisch Deskundige’, om de lat nog hoger te leggen.

Op 1 februari 2020, nog geen jaar later heb ik mijn tweede toptoestel HydraFacial aangeschaft, om de kwaliteit van huidverbetering op topniveau te brengen. Bij dit toestel hoorde zeker een cosmoceutical. Na lang onderzoek en testen besloot ik om samen met ‘Image Skincare’ te werken. Ik zeg het niet zomaar, het werkt echt!

Mijn droom is resultaat bieden aan al mijn klanten, zowel in huidverbetering als laserontharing. Ik blijf me bijscholen zodat ik mee ben met de sector en alle nieuwigheden ervan. Het geeft me enorme voldoening als ik klanten terugzie en hoor dat ze resultaat gezien hebben. Als klant sta je op nummer 1 dus wil ik zeker ook aan uw verwachtingen voldoen.

Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie over een bepaald product of behandeling? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Liefs

Diodella

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Laat je nummer achter!

Onzeker? Kom dan langs voor een gratis testshot!

Diodella

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella