Over Diodella

Dag allemaal,

Mijn naam is Zeynep Yardimci. Ik ben 31 jaar oud, schoonheidsspecialiste & skin expert, en ook de zaakvoerster van Diodella Laser & Skin Clinic. Door gezondheidsproblemen heb ik zelf jarenlang last gehad van huidproblemen. Mede hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt en heb mijzelf verdiept in gelaatsverzorging en huidverbetering.

Na het succesvol afronden van mijn opleidingen en het behalen van diverse certificaten voor laserontharing, ben ik op 1 maart 2019 gestart met Diodella Laser & Skin Clinic met een wereldwijd toptoestel Soprano ICE Platinum. Om mijn klanten meer kwaliteit en oplossingen aan te bieden heb ik achteraf nog de opleiding 'Skin Expert' voltooid. 

Op 1 februari 2020, nog geen jaar later heb ik mijn tweede toptoestel Hydrafacial aangeschaft, om de kwaliteit van huidverbetering op topniveau te brengen. Bij dit toestel hoorde zeker ook huid verbeterende producten. Na lang onderzoek en testen besloot ik om samen met IMAGE Skincare, Mesoestetic en DP Dermaceuticals te werken. Hiermee heb ik mijn klanten echte resultaten kunnen bieden. Ik zeg het niet zomaar, ze werken echt! Als de kers op de taart is mijn huidanalyse toestel Sqinno Observe een zéér mooie aanvulling geworden binnen mijn instituut. Aangezien de huid van binnenuit voeden en beschermen ook héél belangrijk is, heb ik gekozen voor ScKIN met zijn hoog gedoseerde voedingssupplementen. 

Het is mijn droom om een topservice te kunnen bieden aan al mijn klanten, zowel in huidverbetering als laserontharing. Bij Diodella staat de klant op nummer 1. Ik geloof dat tevreden klanten worden gerealiseerd met zichtbare resultaten! Daarom blijf ik mijzelf bijscholen zodat ik op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen binnen de sector en ook daadwerkelijk de beste oplossingen kan aanbieden.

Voor het jaar 2021 staan alvast de opleidingen 'Medische Schoonheidsspecialiste' en 'Orthomoleculaire voedingsleer' op mijn agenda. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaald product of behandeling? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Liefs
Zeynep Yardimci
Diodella Laser & Skin Clinic

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Laat je nummer achter!

Onzeker? Kom dan langs voor een gratis testshot!

.
Diodella