Diodella

Een laserbehandeling tijdens de zomer: Go of no-go?

Een laserbehandeling tijdens de zomer: Go of no-go?

Een laserbehandeling tijdens de zomer: Go of no-go?

Wanneer de zon weer begint te schijnen en er wat meer kleur in de wereld komt zijn we vaker geneigd om vaker te ontharen. Maar kan een laserontharing zelfs tijdens de zomer? En zijn hier risico’s aan verbonden? Tenslotte wil je je behandelingen laten doorgaan. Zo vermijd je ook een teruggroei.

Wereldwijd worden laserbehandelingen tijdens de zomer uitgevoerd. In sommige landen is het zelfs altijd zomer! Maar we moeten dan wel zonneschade vermijden door extra voorzorgen te nemen.

Neem ultieme voorzorgen tijdens de zomer

Een laserbehandeling tijdens de zomer mag zeker. Het wordt zelfs aangeraden! Het is namelijk niet slim om behandelingen te vermijden. Wanneer u een te lange pauze tussen de behandelingen inlast, neemt het aantal behandelingen toe. Dit is zeer kostelijk en neemt veel waardevolle tijd weg.

Maar, voor en na een laserbehandeling is het zeer belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Laat je huid na een behandeling herstellen met een goed product vol spf en veel rust. Vaak insmeren is ook de boodschap!

Zonnen voor een geplande laserbehandeling

In de zomer is er no time to waste! Even inbeelden: je moet én zal een zongebruinde huid hebben. Maar, je hebt een laserontharingsbehandeling gepland… Laat dit zeker geen dupe zijn voor je “tanning sessions”. Voor veel behandelingen vormt een zongebruinde huid geen enkel probleem. Een groot contrast tussen klacht en huid betekent dat het resultaat nog beter wordt.

Soprano ICE Platinum bij Diodella

Als gespecialiseerd schoonheidskliniek kozen wij voor de Soprano ICE Platinum: de meest effectieve en nieuwste ontharingslaser ter wereld. Deze sterke laser zorgt voor een definitieve ontharing van 75% tot 90%. Deze investering zorgt voor een snelle en veilige behandeling. Ook tijdens de zomer! Je bent dus tijdens de zomermaanden meer dan welkom. Het is een aangeraden behandeling voor alle huidtypen. En wat nog meer? Het zorgt voor minder pijnsensatie.

Conclusie: een laserbehandeling tijdens de zomer is net zo effectief!

Ook met geplande laserbehandelingen mag je lekker luieren in de zon (met genoeg zonnecrème! Oh.. en cocktails) en mis je geen enkele kans om goed te bruinen.

Bij Diodella laseren wij doorheen heel het jaar. In de zomer vermijd je dus best geen laserbehandeling. Met behulp van onze Soprano ICE technologie geniet je van een veilige behandeling. Zorg er wel voor dat je je huid goed verzorgt en beschermt tijdens de zon. De zon schijnt hier misschien niet elke dag, maar spf is altijd zeer belangrijk. Zo behoud je een mooie en stralende huid die we allemaal nastreven.

NK

Nathalie Kachichian

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella