Diodella

Waarom is huidverzorging zo belangrijk?

Waarom is huidverzorging zo belangrijk?

Huidverzorging bij Diodella Laser & Skin Clinic

Een huidverzorging is erg belangrijk omdat ons huid tijdens een gewone dag veel te verduren krijgt.

Vervuiling, roken, alcohol en slechte voeding zijn allemaal factoren waar ons huid sneller ontstekingen en eerdere tekenen van huidveroudering zal krijgen.

De juist huidverzorgingsproducten zorgen voor een egaal huid. Ook wordt de huid beschermd en gevoed met essentiële voedingsstoffen.

Diodella biedt verschillende behandelingen en werkt met Image Skincare producten. Om de huid te kunnen ondersteunen en om daarmee het proces van huidveroudering te vertragen, is kwalitatieve huidverzorging van belang.

Redenen voor huizverzorging 

Reden 1 

Bijna alle meisjes brengen elke dag make-up aan. Als de make-up niet goed gereinigd wordt, kan het zorgen voor onzuiverheden. Een skincare is belangrijk als je dagelijks make-up aanbrengt. Het reinigt de huid en make-up aanbrengen op een schoon huid is natuurlijk fijner.

Reden 2

Een verkeerde of slechte skincare kan zorgen voor onzuiverheden. Geef je huid de juiste skincare om zo onzuiverheden tegen te gaan. Ook raden we aan om ’s ochtends en ’s avonds je huid te reinigen en je huid de juiste hydratatie te geven.

Reden 3

Een huidverzorging is belangrijk omdat het de vieze laag van je huid weghaalt. De huid wordt bijna elke dag blootgesteld aan zonlicht, uitlaatgassen en make-up. Om de huid in een goede conditie te houden, kunt u de juiste skincare producten gebruiken.

Reden 4

Voor ieder huidprobleem is de juiste skincare aangeraden. Acne problemen, een doffe huid, rode plekken, droge huid en gevoelige plekken kunnen allemaal behandeld worden. De juiste skincare is belangrijk voor een egale huid.

Reden 5

De huid moet je eigenlijk een hele jaar door beschermen tegen de zon. Een skincare behandeling is de perfecte oplossing hiervoor. Onbeschermd in de zon lopen kan op lange termijn zorgen voor rimpels en donkere pigmentvlekken.

Diodella is het adres van professionaliteit in huidverzorging

Diodella biedt 2 verschillende behandelingen. We hebben een Image Skincare behandeling en Hydrafacial. Ze zijn beide zeer nuttige behandelingen, waar je super snel resultaten kunt behalen. Met de juiste behandelingen kunt u  een egale huid verkrijgen met een mooie glans. Ook is een skincare een investering voor later! 

Op zoek naar het juiste product voor huidverzorging ?

Van dagcrèmes tot lotions zijn er super veel huidverzorgende producten. Het gebruik van de juiste producten die geschikt zijn voor uw huid, is één van de belangrijkste zaken van een huidbehandeling. Met de juiste producten zal het resultaat optimaal zijn. Bij onze shop kunt u producten vinden van a tot z voor alle soort huidtypen ! 

CS

Ceren Senbursa

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella