IMAGE Skincare

IMAGE Skincare producten en behandelingen nu bij Diodella in Antwerpen!

Als Diodella Laser & Skin Clinic, kiezen we altijd de beste producten en behandelingen voor onze klanten. Daarom hebben we ook geopteerd voor een sterke cosmeceutical die effectieve verbetering van de diepere huidlagen garandeert. Met zijn hoge actieve werkstoffen staat IMAGE Skincare wereldwijd boven aan de lijst van sterkste merken in zijn branche.

Voor de volledige gamma van thuisverzorgingsproducten kan u onze webshop raadplegen.

Ontdek de facials & peelings

Heeft u bepaalde huidklachten of wilt u af en toe uw huid verwennen? Dan staan we klaar om u in ons salon te ontvangen voor de beste behandelingen van IMAGE Skincare! 

IMAGE Skincare facials

Tijdens een facial verwennen wij uw huid met onze innovatieve producten. We reinigen de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid. 

 • Ormedic - Balancing Facial: zeer geschikt bij vette huiden, hormonale disbalans, zwangerschap en huiden die geïrriteerd zijn na stressvolle perioden
 • The Max - Stem Cell Facial: speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht/hals en vermindert pigmentaties en rimpels 
 • The Max - Firming Neck & Decolletage behandeling: geschikt voor de verslapte huid van de hals en decolleté
 • Vital C - Antioxidant Anti-Aging Facial : speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid
 • Clear Cell - Be Clear Purifying Facial: bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met antibacteriële peptiden
 • Iluma - Illuminating Facial: geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is geschikt voor elk huidtype
 • O2 Lift – zuurstofbehandeling: Met behulp van zuurstof, van planten afkomstige stamcellen, peptiden en speciaal geconcentreerde enzymatische botanicals, levert O2 LIFT een premium spa-ervaring met onmiddellijke resultaten
 • I MASK – Firming Transformation Facial: verstrakkende, zuiverende en liftende behandeling voor de rijpere huiden
 • I MASK – Probiotic Purifying Facial: zuiverende behandeling voor de vette- en acnéhuiden 

IMAGE Skincare peelings

Intensieve huidverbetering start bij de peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. 

 • The Ormedic Lift : deze Peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaja, fruitenzymen en peptiden in een aloë Vera gel-substantie
 • The Signature Facelift : deze Peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen zorgt voor directe cel vernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid
 • Lightening Lift (Forte) :  door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid
 • Wrinkle Lift (Forte) : een basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve Peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen
 • Acne Lift : Deze Peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor cel vernieuwing
 • Beta Lift : Een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid

Stap voor Stap IMAGE Skincare behandelingen

Stap 1 : Informeer je over de IMAGE Skincare behandelingen

Vooraleer u een afspraak gaat boeken, checkt u best onze website met alle nodige informatie omtrent de behandelingen. In bepaalde gevallen is een peeling afgeraden, in het bijzonder de chemische peelings.

Stap 2 : Boek je afspraak

Wenst u een IMAGE Skincare behandeling te laten doen? U kan héél gemakkelijk online een afspraak maken. Een huidanalyse met Sqinno Observe is aangeraden bij uw eerste afspraak. 

Stap 3 : Bereid je voor op uw IMAGE Skincare behandeling

Voor een facial is er geen voorbereiding nodig aangezien dit geen chemische peeling is. 

In geval van een chemische peeling, is men verplicht om minimum 1 maand voorafgaand de behandeling, de voorgeschreven thuisproducten te gebruiken. 

De laatste 7 dagen vóór de behandeling, mag u geen andere behandeling gehad hebben zoals laserontharing, IPL, microdermabrasie, hydrabrasie, botox en fillers. 

Kom zonder make-up naar de behandeling, voor het geval dat we een huidanalyse moeten doen met ons Sqinno Observe toestel.

Stap 4: Tijdens de behandeling

Vóór de behandeling tekent u een intake formulier en deelt u alle informatie omtrent uw gezondheid en huidconditie mee. 

U zal tijdens de behandeling gevoelig worden. Dit is heel normaal en kan ook geen kwaad. Indien u er niet tegen kan,  stoppen we de behandeling onmiddellijk. 

Stap 5: Na de IMAGE Skincare behandelingen

Na de behandelingen en vooral bij de chemische peelings, kan er roodheid of gevoeligheid ontstaan. Dit kan een paar dagen duren. 

Bij uw vertrek en tot 14 dagen later, moet u altijd een sunblock (SPF) gebruiken. Dit is verkrijgbaar in ons salon. 

U mag tot 14 dagen na de behandeling, geen andere behandelingen ondergaan zoals laserontharing, IPL, chemische peelings,...

Indien u verder nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

IMAGE Skincare behandelingsprijzen

Diodella heeft de scherpste prijzen voor de IMAGE Skincare behandelingen. Hierna een overzicht van al onze prijzen:

IMAGE Skincare facials prijzen

Zone Prijs per behandeling
Behandeling op advies (incl. analyse, behandeling & advies) 100 €
Ormedic - Balancing Facial 80 €
The Max - Stem Cell Facial 80 €
The Max - Firming Neck & Decolletage treatment 80 €
Vital C - Antioxidant Anti-Aging Facial 80 €
Clear Cell - Be Clear Purifying Facial 80 €
Iluma - Illuminating Facial 80 €
O2 Lift – zuurstofbehandeling 90 €
I Mask – Firming Transformation Facial 80 €
I Mask – Probiotic Purifying Facial 80 €

IMAGE Skincare peelings prijzen

Zone Prijs per behandeling
I Peel – Ormedic Lift 100 €
I Peel – Signature Facelift 100 €
I Peel – Lightening Lift 100 €
I Peel – Wrinkle Lift 100 €
I Peel – Acné Lift 100 €
I Peel – Bèta Lift 150 €

image-skincare

image-skincare

ILUMA - Skin Brightening Serum met VT

ILUMA - Skin Brightening Serum met VT

Shop
ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème

ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème

Shop
VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

Shop

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

De Image Skincare behandeling wordt aangeboden door onze schoonheidsspecialist, die de nodige technische kennis, vaardigheden en internationale certificaten heeft. De behandeling duurt ongeveer 30-60 minuten, afhankelijk van de omvang.

Diodella biedt veelzijdige oplossingen op het gebied van huidverzorging en in dit uitgebreide zorgproces;

 • Facials : Enzymatische en Chemische zuurvrije huidbehandeling
 • Peelings : Huidverzorging met enzymen of huidbehandeling met zuurschillen.
 • Hydrafacial : Zuren worden ook gebruikt in deze behandelingstechniek met de machine. Hydrafacial is niet zo effectief als handmatige zuurpeeling.

De Prevention+ lijn van IMAGE Skincare (de dagcrèmes) biedt een langdurige bescherming aan. Het wordt sterk aanbevolen in de dagelijkse verzorging of na een peeling. UV schade moet ten allen tijde vermeden worden, zowel actief na behandelingen als preventief tegen huidveroudering. 

Met een IMAGE Skincare behandeling kunnen tal van huidproblemen aangepakt worden zoals:

 • Huidveroudering
 • Acné
 • Hyperpigmentatie
 • Couperose/Rosacea
 • Grove poriën 
 • ...

Vooraleer een behandeling te doen, moet de huid en de PH waarde ervan optimaal zijn. Dit wil zeggen dat de thuisproducten de zuurtegraad van de huid omlaag moeten brengen, om allerlei neveneffecten te vermijden en het beste resultaat te verkrijgen.

We raden altijd een volledige skinroutine aan:

 • Reiniging ( in sommige gevallen zelfs 2 reinigers)
 • Serum
 • Dagcrème
 • Nachtcrème
 • Masker

Ja, er zijn producten/behandelingen voor elke leeftijdsgroep en elk huidprobleem. Na een grondige huidanalyse worden de thuisproducten meegegeven als voorbereiding op de behandelingen. 

 

 

Bepaalde bijwerkingen kunnen worden gezien bij een gezichtsbehandeling. Om de bijwerkingen in controle te houden, houden we contact met de klant om elke fase van het proces te controleren en indien nodig onmiddellijk in te grijpen.

Bijvoorbeeld: als de huid niet klaar is voor peelings, kunnen we de huid drogen of verbranden. De huid moeten we thuis extraheren met producten. Bij zeldzame gevallen kan er frosting gebeuren. Wanneer dit gebeurt stoppen we de behandeling direct.

Zoals bij alle behandelingen kunnen er bijwerkingen optreden, maar het belangrijkste is om het proces en de bijwerkingen te beheersen.

Ja, we praten voor elke behandeling face-to-face met onze klanten en geven hen de producten die thuis gebruikt moeten worden. Er is altijd een voorbereidingsperiode voor de behandeling, die gaat over onze huidproblemen.

De reden dat we tijdens de voorbereidingsperiode gedetailleerd onderzoek doen in verband met uw huid is, om mogelijke complicaties die we tijdens of na de behandeling zullen tegenkomen in controle te kunnen houden en zodat we alle noodzakelijke stappen kunnen nemen voor een 100% succesvol behandeling.

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella