Image Skincare

De Image Skincare biedt een effectieve huidverbetering en huidverjonging. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Op deze manier kan er op een eenvoudig en effectief manier gerealiseerd worden. 

Image Skincare : Wetenschappelijk Bewezen

Image Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met de bestverkopende producten voor de gevoelige huid VITAL C.  Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en heeft Image Skincare vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Samen met haar man, Image Skincare klinisch directeur en plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen.

Tegenwoordig is de CEO van IMAGE Skincare moeder van een tweeling, ambassadeur en internationaal spreekster over gezondheid en inspireert vrouwen over de hele wereld met haar passie en leiderschap. In 2012 werd Janna beloond met Ernst & Young Ondernemer van het Jaar Award en behoort zij sindsdien bij de top 200 CEO’s Amerika.

Image Skincare Facials

Tijdens een Facial verwennen wij uw huid met onze innovatieve producten. We reinigen de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid. 

 • Ormedic Facial : zeer geschikt voor iedere huid die gedehydrateerd en geïrriteerd is na stressvolle perioden
 • Firming Neck & Decolletage treatment : geschikt voor de verslapte huid van het gezicht en hals. Daarnaast voorkomt het pigmentatie en gaat huidveroudering preventief tegen
 • Antioxidant Anti-Aging Facial : speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid
 • Be Clear Purifying Facial : bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met antibacteriële peptiden
 • Iluma Facial : geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is geschikt voor elk huidtype
 • The Max Facial : speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht, hals en vermindert pigmentaties en rimpels op het decolleté
 • O2 lift : Luxe facial voor een frisse en stralende huid met direct zichtbaar resultaat

Image Skincare Peelings

Intensieve huidverbetering start bij de peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. 

 • The Ormedic Lift : deze Peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaja, fruitenzymen en peptiden in een aloë Vera gel-substantie
 • The Signature Facelift : deze Peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen zorgt voor directe cel vernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid
 • Lightening Lift (Forte) :  door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid
 • Wrinkle Lift (Forte) : een basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve Peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen
 • Acne Lift : Deze Peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor cel vernieuwing
 • Beta Lift : Een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid

Image Skincare nu bij Diodella in Antwerpen !

Onze beauty center Diodella Laser & Skin Clinic is gevestigd in Antwerpen. Niet enkel hebben we klanten uit verschillende steden, maar ook uit verschillende Europese landen. Met ons ervaring en geavanceerde technologie staat u garant voor een snelle resultaat en super service.

Stap voor Stap Image Skincare

Stap 1 : Informeer je over de IMAGE Skincare behandelingen

Vooraleer u een afspraak gaat boeken, checkt u best onze website met alle nodige informatie omtrent de behandelingen. In bepaalde gevallen is een IMAGE Skincare behandeling afgeraden, in het bijzonder de chemische peelings.

Stap 2 : Boek je afspraak

Wenst u een IMAGE Skincare behandeling te laten doen? U kan telefonisch of vanaf 1 juli 2020 online een afspraak maken.

Stap 3 : Bereid je voor op uw IMAGE Skincare behandeling

Voor een facial is er geen voorbereiding nodig aangezien dit geen chemische peeling is. 

In geval van een chemische peeling, is men verplicht om minimum 1 maand voorafgaand de behandeling, de voorgeschreven thuisproducten te gebruiken. 

De laatste 7 dagen vóór de behandeling, mag u geen andere behandeling gehad hebben zoals laserontharing, IPL, microdermabrasie, hydrabrasie, botox en fillers. 

Kom zonder make-up naar de behandeling, voor het geval dat we een huidanalyse moeten doen met ons Sqinno Observe toestel.

Stap 4: Tijdens de behandeling

Vóór de behandeling tekent u een intake formulier en deelt u alle informatie omtrent uw gezondheid en huidconditie mee. 

U zal tijdens de behandeling gevoelig worden. Dit is heel normaal en kan ook geen kwaad. Indien u er niet tegen kan,  stoppen we de behandeling onmiddellijk. 

Stap 5: Na de IMAGE Skincare behandelingen

Na de behandelingen en vooral bij de chemische peelings, kan er roodheid of gevoeligheid ontstaan. Dit kan een paar dagen duren. 

Bij uw vertrek en tot 14 dagen later, moet u altijd een sunblock (SPF) gebruiken. Dit is verkrijgbaar in ons salon. 

U mag tot 14 dagen na de behandeling, geen andere behandelingen ondergaan zoals laserontharing, IPL, chemische peelings,...

Indien u verder nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Image Skincare Prijzen

De prijzen zijn bij Diodella voordeliger vergeleken met andere klinieken en wij bieden altijd een professionele en kwalitatieve behandeling uit.

IMAGE Skincare Facials Prijzen

Zone Prijs per behandeling
Meat & Treat (incl. analyse, behandeling & advies) 100 €
Ormedic - Balancing Facial 80 €
The Max - Stem Cell Facial 80 €
The Max - Firming Neck & Decolletage treatment 80 €
Vital C - Antioxidant Anti-Aging Facial 80 €
Clear Cell - Be Clear Purifying Facial 80 €
Iluma - Illuminating Facial 80 €
O2 Lift – zuurstofbehandeling 80 €
I Mask – Firming Transformation Facial 80 €
I Mask – Probiotic Purifying Facial 80 €

IMAGE Skincare Peels Prijzen

Zone Prijs per behandeling
I Peel – Ormedic Lift 90 €
I Peel – Signature Facelift 90 €
I Peel – Lightening Lift 90 €
I Peel – Wrinkle Lift 90 €
I Peel – Acné Lift 90 €
I Peel – Bèta Lift 150 €

image-skincare

image-skincare

VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

Shop
ILUMA - Skin Brightening Serum met VT

ILUMA - Skin Brightening Serum met VT

Shop
ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème

ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème

Shop

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Ja, er zijn producten voor elke leeftijdsgroep en elk huidprobleem. Na overleg met de klant en het bepalen van de problemen en te kijken naar de leeftijd en het huidtype, geven we producten aan de klanten voor thuis te gebruiken.

Producten die worden gebruikt bij de huidbehandeling, bv bij acne problemen moet het vochtgehalte en de huidbarrière van de huid eerst klaar zijn. Als de vochtigheid laag is neemt de functie van de producten ook af, daarom moeten we eerst de details en de behoeften van de huid bepalen.

Afhankelijk hiervan;

 • Huid vernieuwende en reinigende producten
 • Balanceren van vochtigheid
 • Acne en acne vlekken behandelen
 • Anti-aging producten verminderen tekenen van veroudering

Image Skincare is een behandelingstechniek die vele segmenten in onze huid doordringt en met de functie;

 • Huidregeneratie
 • Zorgen voor PH-balans
 • Ouderdom symptomen verminderen
 • Zeldzame acne en acne vlekken
 • Vermindering van zonnevlekken en pigmentvlekken

Image Skincare Prevention +, dat wil zeggen zonnebrandproducten, biedt langdurige bescherming. Het wordt sterk aanbevolen voor gebruik in de dagelijkse verzorging of na peeling. Zon; Het is een factor die de weg bereidt voor veel huidproblemen, vooral huidvlekken en veroudering, en met deze functie heeft het een gevoelige plaats in de huidverzorging.

Diodella biedt veelzijdige oplossingen op het gebied van huidverzorging en in dit uitgebreide zorgproces;

 • Facials : Enzymatische en Chemische zuurvrije huidbehandeling
 • Peelings : Huidverzorging met enzymen of huidbehandeling met zuurschillen.
 • Hydrafacial : Zuren worden ook gebruikt in deze behandelingstechniek met de machine. Hydrafacial is niet zo effectief als handmatige zuurpeeling.

De Image Skincare behandeling wordt aangeboden door onze schoonheidsspecialist, die de nodige technische kennis, vaardigheden en internationale certificaten heeft. De behandeling duurt ongeveer 30-60 minuten, afhankelijk van de omvang.

Bepaalde bijwerkingen kunnen worden gezien bij een gezichtsbehandeling. Om de bijwerkingen in controle te houden, houden we contact met de klant om elke fase van het proces te controleren en indien nodig onmiddellijk in te grijpen.

Bijvoorbeeld: als de huid niet klaar is voor peelings, kunnen we de huid drogen of verbranden. De huid moeten we thuis extraheren met producten. Bij zeldzame gevallen kan er frosting gebeuren. Wanneer dit gebeurt stoppen we de behandeling direct.

Zoals bij alle behandelingen kunnen er bijwerkingen optreden, maar het belangrijkste is om het proces en de bijwerkingen te beheersen.

Ja, we praten voor elke behandeling face-to-face met onze klanten en geven hen de producten die thuis gebruikt moeten worden. Er is altijd een voorbereidingsperiode voor de behandeling, die gaat over onze huidproblemen.

De reden dat we tijdens de voorbereidingsperiode gedetailleerd onderzoek doen in verband met uw huid is, om mogelijke complicaties die we tijdens of na de behandeling zullen tegenkomen in controle te kunnen houden en zodat we alle noodzakelijke stappen kunnen nemen voor een 100% succesvol behandeling.

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Laat je nummer achter!

Onzeker? Kom dan langs voor een gratis testshot!

Diodella

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella