Diodella

Huidverzorgingtips in tijdens de zomermaanden

Huidverzorgingtips in tijdens de zomermaanden

Huidverzorgingtips in tijdens de zomermaanden

De zomer is voor velen van ons het meest favoriete seizoen van het jaar vanwege het warme weer, de warme, lange dagen en het zalige vakantiegevoel. Een gezonde huid kan je alleen maar behouden door je huid goed te verzorgen tijdens de zomermaanden.

Zonbescherming

Zonnecrème is wat we allemaal op onze huid moeten smeren wanneer we onze huid blootstellen aan de zon (en zelfs binnen en wanneer de zon zich schuilhoudt!). We weten dat de zon, hoewel gezond en uiterst aangenaam, onherstelbare schade kan toebrengen aan de huid. Daarom is bescherming tegen de zon verplicht en een goede sunblock onze beste vriend om de huid te beschermen. Het aanbrengen van een goede crème kan problemen zoals ernstige verbrandingen, vlekken en kanker voorkomen.

Neem eens een kijkje naar de prevention crèmes van image skincare:

Prevention Tinted SPF30 : olievrij, met een tintje voor een natuurlijke "glow"

Prevention Hydrating SPF30 : hydraterend voor de droge en vochtarme huid

Prevention Matte SPF32 : olievrij en voor de vette en acne huid

Prevention Ultimate Protection SPF50 : maximale bescherming voor de rijpere huid en alle huiden

Je kan de Image Skincare Prevention+ producten vinden via de Diodella Shop.

Reinigen

Wil je echt graag die mooie jonge huid behouden of juist de huid aanzetten tot huidverbetering? Reinig dan uw huid iedere avond grondig met een product dat bij uw huidtype past en dep deze 's morgens met tonic. 

Producten zoals ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser, The MAX - Stem Cell Facial Cleanser,.. zijn een must-have voor je huidverzorgingsroutine in de zomer.

Hydrateren

De huid neemt ’s nachts de meeste werkstoffen op. Daarom mag je jou huid ’s nachts wel wat extra’s geven… En nu tijdens de zomermaanden droogt ons huid extra uit. Is het belangrijk om je huid goed te hydrateren.

Ben je per ongeluk in slaap gevallen in de zon? We hebben het allemaal wel eens voor.. Je huid kan hierna wel écht een boost gebruiken. Daarom stellen we je de ORMEDIC - Balancing Gel Masque voor, het is perfect om je huid op een organische wijze te verkoelen, flink te hydrateren, te herstellen en te kalmeren. Het masker is ideaal voor geïrriteerde huid die bijvoorbeeld langdurig blootgesteld is aan de zon.

Kan jouw huid deze zomer wel wat extra liefde gebruiken? Om je huid te beschermen biedt Diodella een ruim assortiment aan gelaatsverzorging behandelingen aan. Zo hebben we onze lange lijst aan IMAGE Skincare facials, voor elks wat wils! Verlies geen tijd en boek nu jouw afspraak!

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella