Diodella

GET SUMMER READY EN SCRUB JEZELF STRALEND

GET SUMMER READY EN SCRUB JEZELF STRALEND

Get Summer Ready En Scrub Jezelf Stralend

Doe jij elke zomer hard je best om een mooi bruin kleurtje te krijgen? Door te scrubben en wordt je veel egaler bruin! Een bodyscrub gaat dit probleem tegen en verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar zorgt tevens voor een zachte en glanzende huid. Naast een zijdezachte huid, heeft een bodyscrub nog meer voordelen. Een droge huid met veel verstopte poriën zal er na een bodyscrub weer gezond uitzien. Zo voorkom ook je een doffe teint, oneffenheden en ga je ingroeiende haartjes tegen.

👉 Kies het juiste scrubproduct

Er zijn veel verschillende scrubproducten. Welke gebruik je waarvoor? Het verschil zit voornamelijk in de verschillende scrubdeeltjes. Een scrub moet bij jouw huid passen. Heb je een gemengde- of vette huid? Kies dan voor CLEAR CELL - Clarifying Scrub, deze is perfect voor een grove huidstructuur. Een scrub product dat past bij jouw huidtype is belangrijk, maar kies bovenal voor een scrub met een fijne korrel. 

👉 Scrub je huid 1 à 2 keer per week

Scrub je huid niet te vaak, maar ga voor een goede balans. Het is goed om je huid één à twee keer per week te scrubben.

👉 Hydrateer je huid.

Het is belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden zodat deze niet uitdroogt en gezond blijft. Dus gebruik iedere dag na blootstelling aan de zon of scrubbeurt een verkoelende en hydraterende verzorgingscrème.

👉 Scrub behandeling

Of je nou op vakantie gaat of gewoon wilt genieten van een superzachte huid, een bodyscrub is de perfecte behandeling om een droge, doffe huid tegen te gaan en deze weer te laten stralen. Boek nu snel je afspraak voor een scrub behandeling.

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella