Lichaamsbehandelingen

Diodella Laser & Skin Clinic heeft haar diensten uitgebreid. Nu dat we gestart zijn met onze power team, zijn er ook nieuwe lichaamsbehandelingen in ons salon die kan komen ervaren:

(SPA) manicure
Voor degenen die niet willen dat hun handen hun leeftijd onthullen, maar zich ook altijd fris willen voelen en dat ook uitstralen is er de SPA manicure. Een spa manicure is een wellness behandeling voor uw handen, nagelriemen en nagels. Na de behandeling zullen uw handen niet alleen zijdezacht aanvoelen en uw nagels er verzorgd uitzien maar heeft u ook echt even kunnen genieten.

(SPA) pedicure
Uw voeten zijn net zo belangrijk als uw handen. De SPA pedicure behandeling is een heerlijk verwen moment waarin uw voeten worden verzorgd, u even heerlijk kan ontspannen en u na afloop met prachtig gelakte teennagels (gellak) weer naar buiten loopt. Na een pedicure, wandelt u weer verfrist en energiek naar buiten!

Gellak
Met gellakbehandeling zijn blijven uw nagels wekenlang mooi sterk gekleurd en glanzend. Houdt u van gekleurde nagels, maar moet u na een paar dagen alweer een kleur opnieuw opzetten vanwege beschadiging, of duurt de wachttijd voor het drogen van een nagellak u te lang? Dan is gellak de oplossing voor u!

Gelnagels
De handen zijn het persoonlijke visitekaartje van elk mens! Tijdens deze behandeling wordt er gel aangebracht over denatuurlijke nagel als versteviging. Nadat de gel is aangebracht op de nagel, wordt de gel uitgehard onder een UV lamp. Gelnagels is ideale behandeling voor de nagelbijter, mannen of dames die de nagels niet langer willen hebben, maar wel sterker.Bij de behandeling voor mannen (nagelbijter) worden de gelnagels afgewerkt met een speciale topgel die een natuurlijke glans heeft en geen hoogglans. Het is niet te zien dat er gel op de natuurlijke nagel zit.

Massages: hotstone-, relax-, diepte- en kruidenstempelmassage
Wil je fysieke en mentale gezondheid verbeteren? Of je immuunsysteem een boost geven? Geef je lichaam een boost en geniet van een heerlijke massage bij Diodella Laser & Skin Clinic.

Lichaamsbehandelingen: body scrub, manuele cellulitis behandeling, hand- en voetverzorging, rug behandelingen..
Bij Diodella Laser & Skin Clinic heeft u de keuze uit diverse behandelingen voor het hele lichaam, een weldaad voor lijf en geest. Laat jezelf van top tot teen in de watten leggen en ontsnap even volledig aan het drukke leven en geniet van de ultieme ontspanning van onze lichaamsbehandelingen. 

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Voor uw voetverzorging komt u langs voor de pedicure, uw voeten worden lekker verzorgd, worden eelt en andere kleine voetproblemen voor u opgelost en gaat u ook nog naar huis met een mooi kleurtje op uw nagels.

Heb je eerder voetproblemen, zoals likdoorns, kloven en ingroeiende nagels. Dan is het verstandig om langs te komen voor een medisch pedicure behandeling.

Raden u aan om om de 6 weken langs te komen voor een pedicure behandeling, afhankelijk of u klachten heeft of niet. Mensen die zeer veel eelt aanmaken is het aan te bevelen om de 4 weken een afspraak te maken.

Onze combo behandelingen bestaan uit een IMAGE Skincare facial of Hydrafacial, gecombineerd met manicure, pedicure, massage, gellak of gelnagels.

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella