Diodella

Een echt momentje voor jezelf.

Een echt momentje voor jezelf.

Een echt momentje voor jezelf.

SPA Manicure en Pedicure zijn niet alleen om enkel huid-, hand-, voet- of nagelproblemen op te lossen, maar betekenen verwenmomentje. Nu de zomer er weer aankomt wil je graag dat je handen en voeten er ook verzorgd en mooi uitzien.

Wat is een Spa Manicure?

De handen zijn het persoonlijke visitekaartje van elke mens. Mooi verzorgde handen en nagels maken het plaatje vaak helemaal af. De SPA manicure is een luxe handverzorging, en is gericht op het herstel van nagels en de huid van de handen en op de relaxatie door middel van een rustgevende massage. Naast een massage, krijgen de handen nog een peeling, masker en een handbadje.

Wat is een SPa Pedicure?

De gemiddelde persoon zet ongeveer 8.000 stappen per dag, al deze stappen zorgen gewoonweg voor slijtage aan je voeten. Een spa pedicure start met een warm voetbad en een scrub die alle oppervlakkige onzuiverheden en dode cellen verwijdert. Daarna worden de nagels gevijld en worden ze de nagelriemen verzorgd. De behandeling eindigt met een ontspannende voetmassage met een verzorgende voetcrème.

Voordelen van manicure en pedicure:

Wist je dat regelmatige manicures en/of pedicures grote voordelen kunnen bieden voor jouw gezondheid en welzijn. Hieronder hebben wij 4 belangrijke voordelen van een pedicure of manicure opgesomd.

Tijdens de SPA manicure en/of pedicure behandelingen krijgt u een ontspannende massage. Deze massage helpt de bloedcirculatie te verbeteren en zelfs de mobiliteit van gewrichten.

Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan verschillende factoren en onze voeten moeten elke dag ons hele lichaam meesleuren. Regelmatig een manicure en/of pedicure kan ervoor zorgen dat de gezondheid van de nagels goed blijft. Een scrub zal zorgen voor de stimulatie van nieuwe cellen waardoor de nagels sterker en gezonder worden, en voorkomt infectie.

Manicures en pedicures zijn een geweldige manier om te ontspannen. Er zitten verschillende belangrijke zenuwen in onze handen en voeten die voor stress kunnen zorgen. Een massage aan een pedicure/manicure kan dus zeker stress verminderen!

De winters in België zijn lang en koud, regelmatige manicures en pedicures helpen de huid zacht te houden. Het is naast een pedicure en manicure ook belangrijk dat je een goede handcrème en voetencrème gebruikt!

Wat is het resultaat van een SPA manicure of Spa Pedicure?

Het resultaat is perfect verzorgde handen en voeten, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.

Tijd om je handen en voeten te verzorgen? Op zoek naar een SPA manicure en SPA pedicure specialist in Antwerpen? Zoek dan niet verder en boek nu een afspraak bij Diodella Laser & Skin Clinic.

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella