Diodella

WIST JE DAT 85% VAN DE JONGEREN LAST HEBBEN VAN ACNÉ?

WIST JE DAT 85% VAN DE JONGEREN LAST HEBBEN VAN ACNÉ?

85% van de jongeren hebben last van acné

Huidproblemen zijn voor iedereen en op elke leeftijd vervelend, maar voor een tiener zijn ze rampzalig. Acné (jeugdpuistjes) komt vaak voor bij jongeren tussen 15 en 25 jaar. Dat heeft ook een enorme impact op hun zelfvertrouwen. Zoals alle andere huidproblemen, is ook acné perfect te behandelen zowel van binnenuit als van buitenaf. Aarzel zeker niet om met je klachten naar Diodella te stappen.

Wil jij een goede huidverzorgingsroutine ontwikkelen voor je tiener? We hebben enkele tips om acné te voorkomen/te behandelen op een rijtje gezet:

Let op je voeding

Vette- en suikerhoudende voeding doet acné toenemen met 30%. Daarom is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten, zodat je lichaam en je huid genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen die nodig zijn om gezond te blijven.

Verzorging van je huid begint met een reiniger

De eerste stap naar huidverbetering is je gelaat 2 keer per dag reinigen. Dit maakt dat de poriën niet verstopt geraken en dat de bacteriën zich niet kunnen vermeerderen op de huid.

Gebruik onze reinigingsproducten zoals Ormedic Balancing Facial Cleanser en Clear Cell Clarifying Gel Cleanser voor een gezonde, schone huid. Was je gezicht twee keer per dag met je reiniger.

Gebruik de juiste verzorgingsproducten tegen acné

Wij vertellen je niet alleen wat je tegen puistjes kunt doen, maar nog belangrijker: hoe je puisten kan voorkomen. Helaas bevatten de meeste huidverzorgingsproducten slechte ingrediënten die alleen maar tot een vettere huid leiden en meer puistjes veroorzaken. Essentieel is het gebruik van een eenvoudige maar effectieve huidverzorgingsproducten. Hiervoor kunt gebruik maken van producten zoals Mesoestetic Acne Imperfection Control en Acne One.

De huid is niet in staat puistjes te genezen als zij tegelijk moet strijden tegen dagelijkse schade door de zon. PREVENTION+ - Daily Matte Moisturizer SPF32 versnelt het genezingsproces en beschermt de huid tegen verdere schade. Deze dagcrème is zonder olie en kan perfect ingezet worden bij acnéhuiden.

Wat daarnaast ook goed helpt tegen puistjes is, de vochtbaland van de huid in stand houden. Een hydraterende verzorgingsproduct kan de huid verzorgen en daarmee puistjes voorkomen. Als de huid goed gevoed is hoeft de huid zelf minder talg aan te maken om bepaalde voedingsstoffen te compenseren en is de kans op puistjes kleiner. Als je je gezicht wilt hydratering bij acné,  raad ik u VITAL C - Hydrating Waterburst. Bestel nog vandaag een huidverbeterend verzorgingsproduct bij Diodella!

Drink voldoende water

Het lichaam heeft dagelijks 2 liter water nodig om de afvalstoffen in het lichaam af te voeren. Zo blijven je poriën vrij van alle talg en is er minder kans op acné.

Slaap voldoende

Een goede nachtrust speelt ook een rol in het voorkomen van puistjes. Dit is dus het ideale moment om je huid extra verzorging te geven en daardoor is een nachtcrème een ‘musthave’ voor huidverbetering. Je huid herstelt zich namelijk vooral in de nacht. Afhankelijk van je leeftijd en de ernst van acné, kan je Ormedic Bio Peptide crème of Ageless Total Anti Aging cream met retinol inzetten.

Je kan de beste huidverbeterende producten vinden in onze Diodella WebShop.

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella