Diodella

Wat te doen tegen huidverslapping?

Een slappe huid is een veelvoorkomend probleem. En dit niet alleen bij vrouwen, maar ook bij mannen! Het verslappen is ook nooit helemaal te voorkomen. De tekenen van veroudering zijn er, en die kan je nooit volledig tegengaan. Veel beweging en gezonde voeding spelen al een belangrijke rol in het vermijden van huidverslapping. Lees hier meer tips voor een strakkere huid:

Waarom verslapt de huid?

Huidveroudering is de belangrijkste oorzaak van huidverslapping. Dit komt doordat de productie van collageen in je huid verminderd en de elastine afneemt. Maar, huisverslapping is slechts 20% te wijten aan huidveroudering en genetische factoren. De resterende 80% van de oorzaak bestaat uit externe factoren, bijvoorbeeld je levensstijl.

Slappe huid bij de armen, buik, benen en hals zijn vaak ook te wijten aan ongezonde voeding. Verstevig daarom je huid door veel te bewegen en zo veel mogelijk gezonde voeding te integreren in je weekmenu! Vermijd ook roken, stress en UV-stralen om de algemene gezondheid van je huid te bewaren.

Wat is beter voor je huid, koud of warm water?

Koud of warm douchen? Dit is een veelvoorkomende vraag bij veel situaties: afvallen, huidverslapping, stress, vermoeidheid, noem maar op! Het schijnt toch dat koud douchen veel verschil maakt in de kwaliteit van je huid. Koud douchen zorgt ervoor dat je poriën open staan en huidoliën worden weggespoeld. Overtallig talg en ander vuil worden meteen weggespoeld en nieuwe huidcellen worden aangemaakt!

Douchen met koud water versterkt ook de huid en bevordert de bloedcirculatie. Je huid wordt bijgevolg strakker en gaat verslapping tegen! Koud douchen is dus zeker de moeite waard. Vermijd ook hoge temperaturen in de douche of bad die je huid uitdrogen.

De invloed van voeding op onze huidveroudering

Voeding heeft een grotere invloed op onze huid dan we soms denken. Kies dus zeker een gebalanceerd eetpatroon vol groenten, fruit en vezels.

Wist je dat er zelfs superfoods bestaan die stofjes bevatten om de huid sterker te maken? Dit stofje heet selenium en vind je in onder andere noten, vis, schaal- en schelpdieren.

Een goed gehydrateerde huid verslapt ook minder snel! Te weinig vocht maakt plooien en rimpels ook zichtbaarder. Daarom is het dus uiterst belangrijk om elke dag minstens 1,5 liter water te drinken. Je huid wordt in no-time weer strakker!

Hoe vertraag je huidverslapping?

Bij Diodella bieden we verschillende behandelingen en producten aan die de huid mooier, jonger en strakker laten ogen.

Onze Dermapen boost de huid met behulp van miniscule naaldjes. Het gevolg hiervan is een verhoogde productie van collageen en elastine. Dit zorgt voor een totale verjonging van de huid en een mooie afgewerkte glans. Verschillende huidproblemen zoals rimpels, acné, huidveroudering en pigmentatie worden naast huidverslapping ook aangepakt.

Met de Hydrafacial van Diodella ervaar je de beste huid van je leven! Deze niet-invasieve en pijnloze behandeling helpt jou naar een strakkere, jongere huid. Eerst wordt de huid intensief gereinigd en vrijgemaakt van alle onzuiverheden. Deze behandeling richt zich op alle huidproblemen van acné en onzuiverheden tot poriën en fijne lijntjes.

Liever toch geen behandeling, maar verschillende producten die je thuis kan gebruiken? Geen probleem, wij hebben voor jou de drie beste producten uitgekozen die huidverslapping tegengaan!

  1. De AGELESS Total anti-aging serum: Dankzij deze serum vernieuwt de huid. Het zorgt voor een celvernieuwing waardoor de huid meteen stevig en helder oogt. Deze mag je gerust ook twee ker per dag aanbrengen voor optimale resultaten.
  2. De Vital-C Hydrating anti-aging serum: een ware hydratatie boost! De samenstelling van deze serum op basis van hyaluronzuur en ceramiden zorgen ervoor dat de huid vocht vasthoudt en huidveroudering tegengaat. Daarnaast bevat het ook vitamine C voor een gezonde glow!
  3. Anti-Wrinkle night cream: Deze nachtcrème met een intensieve herstructererende en herstellende werking zorgt voor een complete regeneratie en versterking van de huid!

Met een goede huidverzorging, regelmatige beweging en een goede voedingspatroon ga jij in no-time een slappe huid tegen. Bij Diodella ben jij altijd welkom om de opties te bespreken die jou de huid van je leven geven!

HM

Hannah Mills

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella