Diodella

Wat is zonnebrand en UV schade?

Wat is zonnebrand en UV schade?

Wat is zonnebrand en UV schade?

In de zomermaanden, wanneer we van plan zijn om van de zee, het zand en de zon te genieten, ontstaat zonnebrand als gevolg bij een blootstelling aan een hoge dosis UV-straling.

Zonnebrand kan de volgende ongemakken veroorzaken: De huid wordt vuurrood, pijn op de verbrande zone en later kunnen er vochtblaasjes ontstaan. Bij zeer ernstige verbranding kun je last krijgen van koorts, hartkloppingen, misselijkheid, hoofdpijn en braken.

Hoe kan zonnebrand voorkomen worden ?

Een efficiënte bescherming en is een uitstekende voorzorg voor problemen. In de zon komen zonder bescherming is uit den boze, zeker voor kinderen. Zo kunt u zonnebrand voorkomen: 

  • Blijf zoveel mogelijk uit de zon
  • Smeer u om de twee uur in
  • Vermijd de felle zon tussen 12:00 en 15:00 uur
  • Gebruik minimaal factor 15

De effecten van zonnestralen op onze huid

De UV-straling breekt het collageen in de huid af, daardoor wordt uw huid sneller ouder en slapper. Een teveel aan zonlicht kan de huidcellen beschadigen, dit leidt tot zonnebrand. Op lange termijn kan het leiden tot huidkanker. Meestal heeft zonnebrand littekens tot gevolg en zijn jarenlange controles noodzakelijk.

Verzorg uw huid met Diodella ! 

Een gezonde huid is mogelijk met regelmatige zorg, die Diodella kan verlenen. We hebben een shop met verschillende producten, die goed zijn voor de huid.

De categorie mesoestetic bevat producten voor brandwonden, ook kan de hydrafacial behandeling helpen. Dankzij ons professionaliteit en sectorale ervaring kunnen we altijd de juiste producten en behandelingen aanbevelen.

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella