Diodella

Verwen jezelf: geef je nagels een verzorgende manicure

Verwen jezelf: geef je nagels een verzorgende manicure

Op het eerste zicht is een manicure een deel van je beautyroutine om je handen te verfraaien. Maar net zoals veel andere schoonheidsbehandelingen is schoonheid slechts het topje van de ijsberg. Verzorgde nagels en handen kunnen een enorm verschil maken voor de gezondheid van je handen. Nu denk je waarschijnlijk: "Wat is handgezondheid?!". Wel, zie hier welk effect manicure heeft op jou:

1. BLIJVENDE GEZONDHEID VAN DE NAGELS

Naast een mooie nagelstyling zorgt een manicure of pedicure voor een diepe reiniging van je nagels met o.a. een nagelvijl. Dit is een belangrijk onderdeel van nagelgezondheid, want zowel onze handen als voeten krijgen dagelijks veel te verduren. Denk maar aan al die nagelproducten zoals nagellak, ontsmettingsgel, etc. Regelmatige nagelverzorging zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd, wat een essentieel onderdeel is van het stimuleren van nieuwe huidcelgroei. Regelmatige handverzorging en pedicure helpen ook om ervoor te zorgen dat je nagels niet in een slechte conditie raken, bijvoorbeeld door schimmelinfecties. Als je je nagels voortdurend wilt beschermen, speelt manicure een belangrijke rol.

2. BOOST VOOR DE BLOEDSOMLOOP

Een verzorgende nagelbehandeling of pedicure gaat meestal gepaard met een massage van de handen. Massage is een snelle en doeltreffende manier om de bloedsomloop te stimuleren, die vooral in de wintermaanden traag kan zijn. Een slechte bloedsomloop kan leiden tot koude of gevoelloze handen of voeten, maar ook tot zwelling of gewrichtspijn. De massage zorgt dat de bloedstroom in het lichaam toeneemt om de mobiliteit van de gewrichten te verbeteren en zwelling en pijn te verminderen.

3. ONTSTRESSINGSELEMENT

Nagelverzorging is ongelooflijk ontspannend. Naast de zalige effecten van de massage, is dit ook een geweldige manier om tijd voor jezelf vrij te maken. Of je nu tijd nodig hebt om na te denken, wilt lezen of gewoon met een kopje koffie wilt zitten terwijl je nagels worden gedaan, de ervaring biedt volop gelegenheid om een paar minuten afstand te nemen van een druk leven, achterover te leunen en te ontspannen. Bovendien kan de impact van mooie, verzorgde nagels ervoor zorgen dat je jezelf nog lang na afloop van de afspraak goed voelt.

Dus, je nagels verzorgen is zeer belangrijk. Daarom bieden we bij Diodella schoonheidssalon ook verschillende diensten aan om je nagels in tip-top shape te krijgen. We bieden verschillende soorten nagelkunst aan en hebben honderden nagelkleuren om uit te kiezen! Heb je een idee voor een nagelontwerp? Laat onze nagelstyliste je dan verder helpen! Boek nu je afspraak voor een manicure of pedicure nu op onze website! 

 

HM

Hannah Mills

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella