Diodella

The MAX Wrinkle Smoother en The MAX Contour Crème

The MAX Wrinkle Smoother en The MAX Contour Crème

NIEUW! Introductie van de Meest Krachtige Rimpelbestrijders

De Max Wrinkle Smoother en The Max Contour Crème 

The Max Wrinkle Smoother en The Max Contour Crèmezijn beide gericht op het verminderen van tekens van verouderingrimpels over het hele gezicht en langs het voorhoofd, de wangen en rondom de ogen. Deze producten helpen ook de teint en de elasticiteit van de huid te verbeteren, waardoor de zones die het meest vatbaar zijn voor verslapping - zoals de kaaklijn - steviger lijken. Bij regelmatig gebruik van dit serum en deze crème kan de huid gladder worden, waardoor het er jonger uitziet. Lees verder om meer te weten te komen over de Most Powerful Wrinkle Fighters in onze collectie! 

De Max Wrinkle Smoother 

Dit serum combineert een krachtige peptide, hightech hefpolymeer en plantaardige stamceltechnologie om rimpels drastisch te verzachten. De belangrijkste ingrediënten zijn onder andere: 

Acetylhexapeptide-1 - Dit is een peptide die specifiek gericht is op het verschijnen van rimpels en expressielijnen zoals fronsrimpels en kraaienpootjes. Zoete Iris - Een aromatische, heilige plant, zoete iris kan het uiterlijk van een slappe huid verbeteren door het er steviger en strakker uit te laten zien. Caesalpinia Spinosa Fruit Extract & Kappaphycus Alvarezil Extract - Deze ingrediënten zijn een fruit en een rode algenextract. Samen vormen ze een gaasachtig netwerk om de huid te verstevigen en het strakker en meer gelift uit te laten zien. 

*Opmerkelijk is ook het mechanisme waarmee dit serum werkt. Het is voorzien van een gepatenteerde drop-by-drop microburst technologie, dat is een systeem waarbij de ingrediënten in een product beschermt zijn tot het moment dat ze het meest heilzaam zijn voor de huid. Zo blijft de potentie van deze ingrediënten behouden. 

De Max Contour Gel Crème 

Als gel-crème kan dit product helpen het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren door de rimpels te verzachten en ze veel minder opvallend te maken. De belangrijkste ingrediënten zijn onder andere: 

Natriumgeacetyleerd hyaluronaat, dit is een biologisch beschikbare vorm van hyaluronzuur, dat een opmerkelijk ingrediënt is dat in verschillende anti-verouderingsproducten zit. Hyaluronzuur maakt de huid voller en maakt rimpels minder zichtbaar dankzij het vermogen om 1000 keer het gewicht in water vast te houden. De biologische beschikbaarheid betekent simpelweg dat het veel sneller wordt overgebracht naar de weefsels, waar de voordelen ervan onmiddellijk voelbaar zijn. Acetyl Tetrapeptide, dit is een peptide die de collageen- en elastine-arme huid ondersteunt. Aldus, heeft deze peptide de capaciteit om de verschijning van huid op te vullen om rimpels minder zichtbaar te maken. De zoete iris en orchideeënstamcellen helpen het uiterlijk van een verouderde huid te verbeteren door zich te richten op de teint en de elasticiteit. Met behulp van plantaardige stamcelextracten kan de huid er veel steviger en jeugdiger uitzien. Babassu-olie, dit is een Braziliaanse olie met een huidconditionerende werking die vergelijkbaar is met die van kokosolie. Het geeft voeding en hydratatie aan de droge, uitgeputte en verouderde huid om de glans en het vochtgehalte te helpen herstellen. Hoe droger de huid is, hoe ouder het eruit zal zien. Door het herstel van de vochtbalans op de belangrijke plaatsen helpt babassu-olie de huid er weer jonger en stralender uit te laten zien. 

 

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella