Diodella

SKINCARE TIPS VOOR DE LENTE

SKINCARE TIPS VOOR DE LENTE

  Skincare Tips Voor De Lente

  Je huidverzorging aanpassen aan het seizoen is altijd noodzakelijk. In de lente kunnen onze huidjes net als in de winter best droog aanvoelen. Door blootstelling aan zonlicht geraakt de vochtbalans van de huid verstoord. Met een huidverzorging routine van 4 simpele stappen kun je je huid optimaal verzorgen in de lente.

  1 Exfoliëren

  Nu je extra aandacht aan de kwetsbare gezichtshuid hebt besteed, is het tijd voor het lichaam. Vergeet je lichaam niet tweemaal per week te scrubben om het te ontdoen van dode huidcellen.

  CLEAR CELL - Clarifying Scrub is een anrader. Bye bye winterhuidje!

  2 Moisturizer

  Omdat we in de warme maanden ook meer zweten, heeft het geen zin om net zo'n dikke crème te smeren als in de winter. Het is dus van belang om in de lente je zwaardere huidverzorging alvast te vervangen voor lichtere verzorging.

  Kies voor een lichte moisturizer die je huid laat ademen, een natuurlijke glow geeft en die tegelijkertijd ook hydrateert. Neem bijvoorbeeld de Clear Cell - Mattifying Moisturizer van Image Skincare in je dagelijkse verzorging, een moisturizer die zorgt voor een zachte huid en matterend effect.

  3 Bescherming tegen zon

  Eigenlijk zou je zonnebescherming het hele jaar moeten gebruiken. De zon is namelijk altijd aanwezig, ook in de donkere winterdagen. Als je op zoekt gaat naar een nieuwe crème, kies er dan meteen ééntje met SPF om je huid tegen UVA en UVB te beschermen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld PREVENTION+ - Daily Matte Moisturizer SPF32.

  4 Voldoende water drinken

  Het hele jaar door is het belangrijk om genoeg water te drinken. Je huid bestaat namelijk voor 80% uit water. Door voldoende water te drinken, houd je je huid gezond en zorg je ervoor dat je huid niet gedehydrateerd geraakt. Dit is héél belangrijk want als het warmer wordt, verliest ons lichaam en huid meer vocht. Dus vergeet niet te blijven drinken!

  Voor een gezondere huid kan je ook verschillende behandelingen zoals Hydrafacial, Dermapen boeken bij Diodella Laser & Skin Clinic.

  TA

  Teknoza Agency

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  Diodella