Diodella

Reinig jij jouw huid dagelijks?

Reinig jij jouw huid dagelijks?

  Reinig jij jouw huid dagelijks?

  Wist je dat het reinigen van je huid de eerste stap is in je skincare routine? Door te reinigen wordt overtollige talg en dode huidcellen verwijderd en worden de skincare producten die je daarna gebruikt beter opgenomen door de huid.

  Wanneer je je huid niet dagelijks reinigt of je make-up ’s nachts laat zitten, is de kans groter dat je last krijgt van puistjes of geïrriteerde huid. Daarnaast bereid je met een reiniger je huid voor op de rest van je huidverzorgingsroutine. De verzorgingsproducten die je aanbrengt op je gelaat, werken beter op een gereinigde huid. Het is dus aangeraden om je huid twee keer per dag te reinigen.

  Alle reinigers voldoen aan verschillende eisen. De onderscheidende eigenschappen maken de reiginers geschikt voor een specifieke huidtype.

  Normale huid

  Ook bij een normale huid, helpt reinigen je huid zo goed mogelijk te functioneren en er zo lang mogelijk jong en gezond uit te zien. Reinigers met een lotiontextuur zijn het meest geschikt voor de normale huid. Wij raden hiervoor de volgende cleansers aan:

  👉ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser
  👉Vital C - Hydrating Facial Cleanser

  Gecombineerde huid

  Een gecombineerde huid heeft baat bij een reiniger die enerzijds de vette delen van je huid aanpakt, maar anderzijds mild is voor de drogere delen van je gelaat. Jouw beste keuze is een reiniger met een gel textuur of eentje die lichtjes opschuimt.

  👉ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser
  👉Ormedic – Balancing Facial Cleanser

  Vette huid

  Een reiniger voor de vette huid zorgt ervoor dat alle overtollige talg wordt verwijderd, zonder dat je huid geïrriteerd geraakt. Je kan een vette huid best twee keer per dag reinigen zodat je geen puistjes krijgt door talgophoping. De volgende cleansers kalmeren de huid en verminderen onzuiverheden.

  👉Ormedic – Balancing Facial Cleanser
  👉Clear Cell – Calrifying Gel Cleanser

  Droge huid

  Als je een droge huid hebt, wil je niet dat je huid nog meer uitdroogt en je huid na het reinigen trekkerig aanvoelt. Een reiniger die speciaal ontwikkeld is voor je droge huid heeft een crème textuur en schuimt niet altijd op. Deze zorgt er voor dat je schone huid comfortabel aanvoelt.

  👉Vital C - Hydrating Facial Cleanser
  👉The MAX - Stem Cell Facial Cleanser

  Eens je gelaat goed gereinigd is, ben je klaar voor de volgende stap!

  HM

  Hannah Mills

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  Diodella