Diodella

Personaliseer jouw HydraFacial behandeling met boosters

Personaliseer jouw HydraFacial behandeling met boosters

Ga je binnenkort naar een speciaal evenement of feest en wil je een geweldige huidbehandeling die volledig veilig is en je gezicht een perfecte gloed geeft? Wij hebben een fantastische oplossing voor jou die je niet zal teleurstellen! Probeer de Hydrafacial behandeling en geef je huid de luxe die het verdient. Hydrafacial is de beste optie voor stralende, gladde, heldere en jeugdige huid, zonder enige nadelige bijwerkingen achteraf. 

Bovendien exfolieert Hydrafacial effectief die droge, dode huidcellen aan de oppervlakte. Zo helpt hij je doffe huid te transformeren en je nieuwe huidlaag stralend te houden door collageen en elastine aan te maken. Vergeleken met een normale gezichtsbehandeling, reinigt en verjongt een Hydrafacial jouw huid zachtjes zonder enig ongemak te veroorzaken tijdens of na de procedure. Nu, hoe zal jouw Hydrafacial in zijn werk gaan? Lees snel verder om erachter te komen! 

Wat is een Hydrafacial? 

Een HydraFacial Signature is een zeer huidvriendelijke behandeling met weinig tot geen bijwerkingen en direct merkbare resultaten. Het detoxt en reinigt elk huidtype, verwijdert onzuiverheden uit een doffe huid en helpt de huidelasticiteit te behouden terwijl het fijne lijntjes, rimpels en open poriën wegwerkt.

Het is een zeer zachte, pijnloze gezichtsbehandeling - ga gewoon achterover liggen en een van onze huid experts brengt het gepatenteerde apparaat HydraFacial Platinum aan op je gezicht. Hierna zal je een lichte massage voelen terwijl er een zachte peeling plaatsvindt, waarbij onzuiverheden in jouw huid worden verwijderd en de hydratatie van jouw huid met antioxidanten een boost krijgt. Bij Diodella zijn we huidexperts en we houden van de HydraFacial vanwege de fantastische resultaten. En als we kijken naar de reviews, onze klanten ook!

Wat doet een Hydrafacial booster? 

Nu je meer weet over de Hydrafacial, vertellen we je graag meer over onze boosters. Onze populaire HydraFacial behandeling ken je al, maar wist je dat we ook HydraFacial boosters aanbieden voor extra huidverzachtende voordelen? Met een booster kan je genieten van de ultieme Hydrafacial, ook wel Hydrafacial Deluxe genoemd. 

De stijgende populariteit van de HydraFacial-behandeling is te danken aan het feit dat je de behandeling kan personaliseren. Wij begrijpen dat mensen specifieke problemen willen aanpakken, of dat nu onzuiverheden, pigmentatie, uitdroging is. Zelfs het stimuleren van gebieden zoals lippen en ogen die vaak worden verwaarloosd is mogelijk. 

Revolutionaliseer uw HydraFacial met een geavanceerde booster. Of jouw huid nu extra hydratatie, versteviging of verheldering nodig heeft, er is een booster voor jouw specifieke huidproblemen.

Zo kan je een Hydrafacial personaliseren op maat, kies een premium booster uit en pak jouw specifieke huidprobleem aan! Kortom, de HydraFacial boosters zijn de moeite waard. Onze luxe booster serums geven een turbo aan bepaalde huidproblemen terwijl jij toch geniet van jouw zeer geliefde gezichtsbehandeling.

Welke Hydrafacial Boosters zijn er? 

Er is een groot aanbod aan boosters waar je uit kan kiezen, maar wij lichten graag onze favorieten uit. 

Zo heb je bijvoorbeeld HydraFacial Perk Eye Replenishing Serum om perk eye (wallen) tegen te gaan. Lange dagen zorgen voor vermoeide ogen, dit serum is de oplossing met een verhelderend resultaat. Ze hydrateert en verheldert de ogen voor een verfrist en vernieuwd uiterlijk. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over donkere wallen rond je ogen. 

Verder heb je ook het HydraFacial Perk Lip Replenishing Serum, om perk lip tegen te gaan. Een verfrissende behandeling die de lippen exfolieert, hydrateert en voller maakt. Maak die glimlach van jou nog mooier dan ooit tevoren!

Ben je helemaal verkocht? Terecht! Nog beter, we hebben een fantastische verrassing voor jou! Deze maand loopt er bij Diodella een actie op de Hydrafacials behandelingen. Boek een Silver Hydrafacial behandeling of hoger en krijg een GRATIS Perk Eye of Perk Lip behandeling ter waarde van €45 cadeau! Kijk snel op onze website voor meer info en om een behandeling te boeken. We verwelkomen je graag binnenkort in ons salon, tot snel! 

NK

Nathalie Kachichian

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella