Diodella

Mesoestetic Garandeert Een Zichtbare Huidverbetering!

Mesoestetic Garandeert Een Zichtbare Huidverbetering!

Er zijn vandaag de dag heel veel merken in de cosmetische sector. Alleen zijn er weinig die een echt verschil maken voor je huid.  Mesoestetic is een van de merken die wel voor een verschil zorgt. Ontdek meer over dit merk in deze blog. 

Wat is Mesoestetic?

Mesoestetic is een geavanceerd medische cosmoceutische merk met meer dan 35 jaar ervaring. Met hun behandelingen merk je vanaf de 1ste behandeling al een verschil. 

De focus van dit merk is huidverbeterende behandelingen. Ze bieden allerlei behandelingen aan zoals chemische peels, microneedling, anti-age behandelingen, etc. Mesoestetic biedt ook behandelingen met een toestel aan bv. laserontharing. Je vindt hun producten en behandelingen bij hun partners. Wij zijn één van hun loyale partners. 

Wil je één van hun producten kopen of een behandeling? Dan ben je bij ons bij het juiste adres. Een groot deel van hun producten zijn in onze webshop te vinden.

Mesoestetic behandelingen die je bij ons vindt. 

  • Mesoestetic peels

Om je huid zo goed mogelijk te verbeteren is het nodig om dode huidcellen te verwijderen. Een Mesoestetic peel is een chemische peeling die alle dode huidcellen verwijdert.  Een ander voordeel van deze peeling is dat het helpt tegen pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels. Het stimuleert ook de aanmaak van nieuwe cellen en maakt je huid stralend. Zo wordt je huid weer fris en gezond. 

  • Mesoestetic Global Eyecon

De Mesoestetic Global Eyecon behandeling lost al de huidproblemen op rondom je ogen. Ten eerste vermindert het de zichtbaarheid en expressie lijntjes rondom je ogen. Je neemt dankzij deze behandeling ook afscheid van de wallen en donkere kringen onder je ogen. Als laatste helpt het tegen hangende oogleden. 

  • Led therapie met LUMI8

We hebben goed nieuwe voor je! Ons nieuw toestel LUMI8 lost tal van huidproblemen op. Dit toestel bezit verschillende behandelingsprogramma’s. Wil je je huid strakker en elastischer maken door een collageen en elastine boost? Of wil je liever het genezingsproces van je huid versnellen? Dit is allemaal mogelijk met de LUMI8. Er is zelfs een gepersonaliseerd behandelingsprogramma. We garanderen jou doeltreffende resultaten vanaf de 1ste behandeling. Het ledlicht verbetert het resultaat tot maar liefst 40%. 

  • Cosmelan behandeling

Door hyperpigmentatie krijgen bepaalde delen van je huid een donkerdere kleur dan de rest. Er zijn hier verschillende oorzaken van bv. antidepressiva. De Cosmelan behandeling is een behandeling tegen hyperpigmentatie. Ontdek alle stappen van deze behandeling: 

  1. Eerst analyseren we jouw huid met de Sqinno Oserve toestel. Dit doen we om een beter beeld te krijgen van de pigmentatie. We bekijken dus ook de diepere huidlagen. 
  2. Voordat de behandeling begint krijg je thuisproducten mee. Deze gebruik je voor minimum 14 dagen. Minimaal 48 uur voor de behandeling kom je langs voor een Melanostop Tran3x. Zo krijg je nog betere resultaten.  
  3. Daarna is het tijd voor het masker. Deze blijft, afhankelijk van je huidtype, 8 tot 12 uur op je gelaat. Zo neemt jouw huid alle actieve ingrediënten goed op. 
  4. Nu stopt je huid met het aanmaken van melanine en begint de celvernieuwing. 

De beste Mesoestetic producten voor huidverbetering.

Naast de behandeling vind je ook Mesoestetic producten bij ons. Mesoestetic heeft een breed en gevarieerd assortiment. Er is voor ieder wat wils. Je vindt dus zeker wat je zoekt. Hieronder hebben we een paar interessante producten uitgelicht voor jou. 

- Producten bij een gevoelige huid

  • Mesoestetic Acne One

De Mesoestetic Acne One helpt tegen het dagelijks bestrijden van acne-gevoelige huid. Dit product is ook geschikt voor vettige huid. Het verlaagt de talgproductie en vermindert roodheid en zwelling. Als je huid droog wordt is het beter om het om de dag te gebruiken. 

  • Couperend Maintenance Cream

Dit is het perfecte product tegen uitgezette bloedvaatjes op je gezicht. Je brengt dit product twee keer per dag aan zowel ’s morgens als ’s avonds. Zo geniet je van een gehydrateerde huid met minder roodheid en ontstekingen.

- Producten tegen huidveroudering

  • VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum

Deze serum is een alleskunner. Het verlicht roodheden, vermindert de zichtbaarheid van rimpels en herstelt je huid bij zonbeschadiging. Ook met een gevoelige huid mag je dit product gebruiken. Het is namelijk geschikt voor alle huidtypes. 

  • PREVENTION+ - Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

De Daily Hydrating Moisturizer SPF 30 is een echte musthave. Het beschermt je dagelijks tegen de zon en huidveroudering. Wil je graag zwemmen? Ga je gang! De Daily Hydrating Moisturizer SPF 30 is waterproof. Dit product heeft een zachte structuur waardoor het makkelijker is om aan te brengen. 

Bij Diodella vind je nog veel meer producten

Ben je opzoek naar een product voor je hals en decolleté, pigment control of het reinigen van make-up? Je vindt deze producten en nog veel meer andere in onze webshop. Neem een kijkje en bestel het product die bij jouw huid past. 

 

HM

Hannah Mills

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella