Diodella

Maak je huid lente-klaar met een Hydrafacial

Maak je huid lente-klaar met een Hydrafacial

Na de koude winterdagen geniet je weer van de warme zonnestralen. Je hebt meer energie voor alles. Een stralende huid zorgt voor die extra boost van energie waar jij naar zoekt. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Zelf thuisproducten gebruiken is één van de opties. Deze werken jammer genoeg niet altijd zoals ze moeten. De oplossing hiervoor is een HydraFacial behandeling. Met deze behandeling ga je dubbel zoveel genieten van de komende seizoenen.

Wat is een HydraFacial behandeling?

Een HydraFacial behandeling is een niet-invasieve gezichtsbehandeling die de huid niet penetreert. Omdat er slechts enkele salons in Antwerpen zijn die deze behandeling aanbieden, is het niet gemakkelijk om deze behandeling overal te vinden. Gelukkig bieden wij deze behandeling met plezier aan. Een HydraFacial behandeling is een combinatie van hydradermabrasie en fruitzuurpeeling, waardoor het een diepgaande reiniging biedt en tegelijkertijd de productie van nieuwe cellen stimuleert. Hierdoor is het gebruik van thuisproducten de moeite waard, omdat je huid ze veel sneller en gemakkelijker zal opnemen en betere resultaten zal opleveren.

Hoe werkt het?

Een HydraFacial behandeling heeft precies 3 stappen. Lekker simpel, toch?

1.       De eerste stap is reinigen en exfoliëren, waarbij onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd.

2.       In de tweede stap wordt er een milde chemische peeling aangebracht om de huid dieper te reinigen en te verjongen.

3.       Tot slot wordt de huid in de derde stap verzorgd en gehydrateerd met speciale serums die antioxidanten en voedingsstoffen bevatten om de huid te voeden en te beschermen.

Deze drie stappen samen maken een HydraFacial behandeling een complete en effectieve behandeling voor een gezonde en stralende huid.

Om nog beter resultaat te zien worden behandelingen gecombineerd. Led therapie met LUMI8 zorgt voor een stevige en gehydrateerde huid. Het heeft in totaal wel liefst 8 behandelingsprogramma’s. Genoeg keuze dus!

-          Genezingsproces versnellen

-          Anti-Aging/Fijne rimpels

-          Dermal Detox - Acne

-          Pigmentatie

-          Couperose

-          Lifting

-          Lifting/Rejuvenate

-          Gepersonaliseerd

Een andere behandeling die vaak gecombineerd wordt met de HydraFacial is de Dermaplaning. Met een Dermaplaning worden alle dode huidcellen en donshaartjes verwijderd. Door eerst de Dermaplaning te laten uitvoeren krijg je beter resultaat bij de HydraFacial.

Waarom zou ik voor een HydraFacial kiezen?

Elk behandeling lost een bepaald probleem op. Het mooie aan een HydraFacial is dat het alle huidproblemen aanpakt. Of het nu acné, pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes, grove poriën, weinig elasticiteit, of huidtextuur is. De HydraFacial behandeling is altijd een goede keuze.

Met deze behandeling wordt je huid gezonder. Je huid gaat ook makkelijker actieve stoffen opnemen. Het geeft laat jouw huid stralen en het wordt zijdezacht. Een echte droomhuid dus.

We hebben ook andere behandelingen die een extra boost geven voor bepaalde zones. Met de Perk Eye (oogverzorging) geraak je af van de donkere kringen en fijne lijntjes rondom je ogen. Wil je definitief afscheid nemen van droge of doffe lippen? Dan is de Perk lipverzorging de beste keuze voor jou.

Kies, combineer en geniet van een huid waarvan je droomt.

Zeg gedag tegen jouw huidproblemen door de behandeling te kiezen die bij jouw huid past. Bij Diodella vindt elk persoon waar hij of zij naar zoekt. Kies een behandeling die jouw probleem aanpakt. Geniet van de resultaten en zie hoe jouw huid verandert in de huid waarvan jij jaren droomt. Bekijk het groot aanbod van behandelingen op onze website en kies wat jij nodig hebt!

 

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella