Diodella

Kerstkortingen en speciale aanbiedingen bij Diodella Laser & Skin Clinic

Kerstkortingen en speciale aanbiedingen bij Diodella Laser & Skin Clinic

Het aftellen naar Kerstmis is officieel begonnen, met minder dan 14 dagen te gaan tot de grote dag. Feestjes, heerlijk eten en drankjes met je favoriete mensen – daar kan toch niets tegen op? Maar terwijl wij de tijd van ons leven hebben, heeft onze huid andere plannen.

De late avonden en al dat ongezond eten beginnen hun tol te eisen van onze huid, dus tegen de tijd dat de grote dag aanbreekt, voelt onze huid niet meer zo egaal en stralend aan. Gezichtsbehandelingen kunnen je helpen om tijdens de kerstperiode feestelijk mooi en fris te blijven. Met de vele verschillende soorten gezichtsbehandelingen die beschikbaar zijn, kan je vrijwel elk huidprobleem aanpakken om er op kerstdag en nieuwjaar op je best uit te zien en je fantastisch te voelen.

Diodella leeft met haar klanten mee en weet dat deze zalige periode er aan komt, maar ook hoe zwaar dit kan wegen op je huid. Daarom hebben we momenteel verschillende acties lopen zodat je zeker je huid niet vergeet tijdens de feestdagen. Een kerstcadeautje van Diodella aan haar klanten, want jij verdient het om er op jouw best uit te zien.

Deze acties lopen momenteel:

Gratis Dermaplaning bij alle Hydrafacial behandelingen:

Dermaplaning is een non-invasieve maar huidverbeterende techniek die wereldwijd gebruikt wordt door artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Door een steriel mesje worden alle dode huidcellen en donshaartjes op een zeer milde manier verwijderd. Door dermaplanning te combineren met een hydrafacial krijg je veel intensere en betere resultaten.

Gratis medische led therapie

LUMI8 medische led therapie gratis vanaf Silver Hydrafacial, medische peels level 2 en bij XL Hair haaruitval behandelingen: We kunnen met Led therapie tal van huidproblemen aanpakken zoals acné, hyperpigmentatie, rimpels of preventief huidveroudering tegengaan door collageen en elastine te boosten. Dit betekent dat we onze huid gaan verstevigen zonder downtime. Ledlicht verhoogt het resultaat van jouw gelaatsbehandeling nog tot 40%.

Huidanalyses met Sqinno Observ apparaat GRATIS:

Veel huidaandoeningen die in de loop van de tijd verschijnen zijn afkomstig van de diepere huidlagen en zijn moeilijk met het menselijk oog waar te nemen. Met behulp van de Observ 520 huidanalyse-apparatuur kunnen we in verschillende huidlagen kijken om je behandelingen/producten af te stemmen.

Met al deze acties die lopen kan je zeker al iets leuks uitkiezen voor jezelf. Zoek je ook een leuk cadeautje voor iemand anders? Wat dacht je van zelf een leuk bundeltje samen te stellen met producten van Image Skincare? Zo een gift set tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je vriend/familie. Het hoeft trouwens geen stukken van mensen te kosten want je kan zelf een gepersonaliseerd pakket opstellen volgens je eigen budget.

Toch liever iets anders? Wat dacht je van een cadeaukaart? Dat doet altijd plezier! Je kan deze kopen op https://shop.diodella.com/nl/cadeaubonnen-24  of check onze webshop voor meer inspiratie!

NK

Nathalie Kachichian

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella