Diodella

HUIDVERZORGING VOOR DEZE ZOMER KORT SAMENGEVAT: REINIG, BESCHERM EN VOED!

HUIDVERZORGING VOOR DEZE ZOMER KORT SAMENGEVAT: REINIG, BESCHERM EN VOED!

Huidverzorging Voor Deze Zomer Kort Samengevat: Reinig, Bescherm En Voed!

Het zomerverlof komt er voor vele aan en sommigen zijn er natuurlijk al aan begonnen! Een jonge en mooie huid kan je alleen behouden door je huid flink te verzorging tijdens de zomermaanden.

Zonbescherming

Bij warm en zonnig weer is het extra belangrijk om er zeker van te zijn dat je huid beschermd wordt. Hiervoor gebruik je in de eerste plaats een SPF van 30 of hoger, het is ook wel belangrijk om deze deze regelmatig opnieuw aan te brengen.

Reinigen

Wil je echt graag die mooie jonge huid behouden of juist de huid aanzetten tot huidverbetering? Dan is de reiniging de allerbelangrijkste stap! Wanneer je je huid niet dagelijks reinigt of je make-up ’s nachts laat zitten, is de kans groter dat je last krijgt van puistjes of geïrriteerde huid. Door te reinigen wordt overtollige talg en dode huidcellen verwijderd en worden de skincare producten die je daarna gebruikt beter opgenomen door de huid.

Product zoals ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser is een must-have voor je huidverzorgingsroutine in de zomer.

Masker

De huid neemt ’s nachts de meeste werkstoffen op. Daarom mag je jou huid ’s nachts wel wat extra’s geven… Tijdens de zomermaanden droogt ons huid uit. Deze maskers trekken diep in je huid, wat zorgt voor een optimale hydratatie. Als je huid een tekort aan vocht heeft, raden we de VITAL C - Hydrating Overnight Masque aan. Dit masker zorgt tijdens het slapen voor verzorging en hydratatie, wanneer de huid de neiging heeft uit te drogen

Vitamines

Bescherming begint van binnenuit.. Zomerfruit zit namelijk vol helende kwaliteiten die zorgen dat je huid strakker, egaler en jonger uit komt te zien. Tijdens de zomermaanden eet je daarom best wel voldoende zomerse fruit.

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella