Diodella

Huidverbetering begint bij je nachtcrème

Huidverbetering begint bij je nachtcrème

Huidverbetering begint bij je nachtcrème

Een skincare routine bouw je eerst en vooral met een nachtcrème op.
’s Nachts herstelt onze huid en neemt veel beter ingrediënten op dan overdag. Dit is dus het ideale moment om je huid extra verzorging te geven en daardoor is een nachtcrème een ‘musthave’ voor huidverbetering.

Weg met de ‘one-product-fits-all‘ oplossing! Laat je niet leiden door de ‘alles belovende’ nachtcrèmes, want ‘one product doesn’t fit all’. Voor elk huidprobleem hebben wij verschillende nachtcrèmes en overnight masques die je huid kunnen verhelpen.

Huidverbetering

Waarom een nachtcreme gebruiken?

Hierna 3 redenen waarom nachtcrème de topspeler is in jouw huidverzorging routine:

1. Wil je de grootste stap zetten naar huidverbetering? Begin dan best met de juiste nachtcrème. Een nachtcrème is je grootste probleemoplosser omdat het tot 8u per nacht de actieve werkstoffen kan loslaten in je huid.

2. Je huid heeft ’s nachts andere werkstoffen nodig dan overdag. Overdag moet je huid beschermd worden tegen de invloeden van buitenaf, maar 's nachts heeft je huid een boost nodig tijdens het herstelproces. De nachtcrème focust zicht dan volledig op het voeden en het herstellen van je huid.

3. Retinol, beter bekend als vitamine A, is een krachtige anti-oxidant en is geweldig voor je huid als anti-aging product! Retinol gebruik je enkel 's avonds en daarom is die voornamelijk aanwezig in de nachtcrèmes.

Bezoek nu onze webshop.

HM

Hannah Mills

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella