Diodella

Hoe ziet jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine eruit?

Hoe ziet jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine eruit?

Hoe ziet jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine eruit?

Elk vrouw wil een glanzend huid. Sommigen geloven echter dat ze geen tijd hebben om zich te wijden aan een goede huidverzorgingsroutine. In plaats daarvan kunnen ze vertrouwen op het gebruik van een overvloed aan make-up om probleemgebieden te verdoezelen. Klinkt dat bekend?

Het goede nieuws is dat het bereiken van een mooie huid niet eeuwig hoeft te duren. In feite kan het slechts enkele minuten duren. Vijf minuten 's nachts en vijf minuten 's morgens is alle tijd die je nodig hebt. Dus maak je stopwatch klaar en wees bereid om je huid te bewonderen, want we staan op het punt om je te vertellen hoe je de perfecte huidverzorgingsroutine kunt hebben in slechts 10 minuten per dag.

Klaar, start!

Reinigen en scrubben: 1 minuut

Begin uw routine met het reinigen en scrubben van uw huid. Gelukkig zullen de meeste reinigingsmiddelen zowel reinigen als exfoliëren, waardoor een hele stap wordt geëlimineerd. Voor de acnegevoelige huid, gebruik de Clear Cell salicylic gel reinigingsmiddel om overtollige olie te verwijderen en zachtjes dode huidcellen te exfoliëren. Voor doffe en verouderende huid, kan je Ageless totale gezicht reinigingsmiddel gebruiken. Welke reiniger u ook besluit te gebruiken, kies er gewoon een die specifiek is voor uw huidtype en masseer deze zachtjes in voor een volle minuut.

Behandeling: 3 minuten

Vervolgens brengt u een behandeling(en) aan die specifiek is (zijn) voor uw huidbelang en geeft u het product de tijd om door te dringen in de huid voordat u verder gaat. Voor de acnegevoelige huid kunt u gebruik maken van de Clear Cell clarifying tonic, een huidzuiveraar die is ontworpen om overtollige olie en bacteriën te verwijderen. Voor een verouderde of door de zon beschadigde huid, brengt u het Ageless totaal anti-verouderingsserum aan om fijne lijntjes glad te strijken en tegelijkertijd de huid te verlichten. Er is ook de Ageless totale zuivere hyaluronvuller, die de fijne lijntjes en rimpels opvult. Vergeet niet dat IMAGE-producten zijn ontworpen om samen te werken, dus wees niet bang om meer dan één behandeling te gebruiken.

Hydrateren en beschermen: 1 minuut

Of je nu thuis werkt of toch naar bureau moet gaan, je wil er zeker van zijn dat je gezicht gehydrateerd is. Gebruik 's morgens de Prevention + dagelijkse matte moisturizer SPF 32 als een middel om niet alleen uw huid te hydrateren en te beschermen, maar ook als een uitstekende primer voor het aanbrengen van de make-up. Gebruik 's nachts de Ageless total repair crème, die exfolieert en herstelt terwijl u slaapt. Wrijf de vocht inbrengende crème volledig in, en als je snel bent, heb je misschien nog maar een paar seconden de tijd.

Maak er een gewoonte van om elke dag - zowel 's morgens als 's avonds (10 minuten in totaal) - bovenstaande stappen te volgen voor een stevige en effectieve huidverzorgingsroutine.

NK

Nathalie Kachichian

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella