Diodella

Healthy skin, happy life

Healthy skin, happy life

Healthy skin, happy life

Niet alleen ons lichaam heeft een workout nodig. Onze huid is de belangrijkste factor van ons lichaam dat altijd extra verzorging vergt. Stress, leeftijd, klimaat en allerlei externe factoren beïnvloeden het huid dagelijks. Huidveroudering en rimpels zijn hier dan ook een gevolg van.

Maar gelukkig zijn er talloze gezonde manieren om je huid te verbeteren. Tenslotte is een gezonde huid ook een mooie huid. En dat willen we allemaal. Lees even verder om de verschillende opties te bekijken die het beste bij jou passen.

Het huid heeft een prachtig herstelvermogen. Dit zorgt ervoor dat er zoveel mogelijkheden zijn om het huid te verbeteren. We zien “verbeteren” vaak als de huidcellen wat wakker schudden. Behandeling worden dan ook vaak geleidelijk meer intens. Zo krijgen alle huidlagen de mogelijkheid optimaal hun werk te doen.

Tussen elke behandeling is het dan ook belangrijk om het huid wat rust te geven. Zo kan het huid nieuwe en verbeterde cellen en weefsels creëren.

De bekendste oneffenheden

We ervaren allemaal wel eens oneffenheden in ons huid. Het belangrijkste hierbij is om te achterhalen van waar deze oneffenheden komen. Pigmentvlekjes, acné, mee-eters, onzuiverheden,… horen allemaal bij het dagelijks leven.

Bij Diodella geven wij zoveel mogelijk dermatologisch advies mee. Zo spelen wij in op wat het beste is voor jouw huid.

Boost je huid met onze Dermapen

De Dermapen heeft als doel de diepere huidlagen effectiever te behandelen. Dankzij de penetratie van miniscule naaldjes worden alle voedingsstoffen dieper in het huid opgenomen.

Hierna volgt uiteraard het herstelproces. Hierdoor produceert het huid een verhoogde toevoer van collageen en elastine. Maw: een totale verjonging van het huid. Ook verbetert het de bloedtoevoer. Hierdoor krijgt het huid een egale glans. Geweldig toch? Het verbeterende effect ga je geleidelijk zien en blijft lang zichtbaar. In conclusie: het zuivert onzuiverheden en geeft je huid een egale glans.

Onze Dermapen behandeling wordt op talloze huidproblemen toegepast. Herken je jezelf hierin? Bij ons ben je meer dan welkom.

Hydrafacial behandeling

Op zoek naar een pijnloze, niet-invasieve behandeling voor rimpels, poriën, textuur, pigmentatie,…? Dan zit je met de Hydrafacial helemaal goed! Deze gelaatsbehandeling is heel bekend en wordt door de beste huidklinieken gebruikt.

De behandeling is een combinatie van hydradermabrasie en fruitzuurpeeling. De huid wordt eerst intens gereinigd en vrijgemaakt van alle onzuiverheden. Achteraf wordt de huid gevoed met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Met gevolg wordt het huid gezonder en strakker.

Een hydrafacial bestaat uit drie stappen: exfoliatie en zachte reiniging, het wegzuigen van onzuiverheden en antioxidanten en peptiden insluizen. Door deze drie stappen regelmatig te herhalen wordt de huid maximaal gevoeld en beschermd.

Upgrade naar een deluxe of platinum Hydrafacial door een extra booster te nemen. Dit in de vorm van een serum, led therapie of lymfedrainage.

Ook in de zomer een gezonde huid

De beste huid van je leven is niet ver weg, ook niet tijdens de zonnige maanden. Diodella bereikt jaarlijks met deze twee methodes veel klanten. Zij komen elke maand terug om zichzelf en hun huid heerlijk te verwennen. Tenslotte werken maar enkele salons in Antwerpen met deze toestellen. Vergeet deze zomer zeker geen sunblock te gebruiken! Deze wordt ook gratis aangeboden in ons salon. Zo geniet je ook in de zon van je prachtige egale huid.

CS

Ceren Senbursa

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella