Diodella

Diodella introduceert duurzaamheidssupport met opvallende recup actie!

Diodella Laser & Skin, een toonaangevende salon op het gebied van huidverzorging, heeft vandaag een opwindend nieuw initiatief aangekondigd om duurzaam ondernemen te bevorderen. Als onderdeel van hun voortdurende inzet voor milieuvriendelijke praktijken, lanceert Diodella een unieke recup actie om lege verpakkingen van onze producten terug te winnen en te recyclen.

Het salon is vastbesloten om een positieve impact op het milieu te maken door klanten aan te moedigen om lege verpakkingen producten in te leveren. Deze verpakkingen zijn volledig recycleerbaar, waardoor het een eenvoudige en effectieve manier is om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

De voorwaarden van de recup actie zijn als volgt:

• Klanten ontvangen 1 euro recup voor elke lege verpakking die ze terugbrengen naar Diodella Laser & Skin.

• Om in aanmerking te komen voor de recup, moeten klanten tegelijkertijd een nieuw product(en) aanschaffen.

• Naast de directe korting kunnen klanten ook punten sparen. Voor elke verpakking die wordt ingeleverd, ontvangen ze 20 punten, wat overeenkomt met een korting van 1 euro voor toekomstige aankopen.

• Er is geen tijdslimiet voor de recup actie, dus klanten kunnen op elk gewenst moment deelnemen en bijdragen aan het duurzaamheidsinitiatief.

• Belangrijk is dat je geen klant van Diodella hoeft te zijn om deel te nemen aan deze milieuvriendelijke actie.

 

Het team van Diodella Laser & Skin roept alle liefhebbers van onze producten op om deel te nemen aan dit geweldige initiatief. Door gebruik te maken van hoogwaardige en milieubewuste producten, wordt niet alleen gezorgd voor een stralende huid, maar wordt ook de planeet op positieve wijze ondersteund.

"Diodella zet zich in voor duurzaamheid en we zijn verheugd om onze klanten te betrekken bij dit belangrijke initiatief," zegt Zeynep van Diodella Laser & Skin. "Samen kunnen we een verschil maken en werken aan een schonere en gezondere wereld."

De recup actie is nu officieel van start gegaan, dus breng je lege verpakkingen van onze producten naar Diodella Laser & Skin en draag bij aan een duurzamere toekomst. Laten we samen streven naar een stralende huid en een gezonde planeet!

 

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella