Diodella

De beste serum voor je huid!

De beste serum voor je huid!

De beste serums voor je huid 

De populariteit van serums is de laatste jaren sterk toegenomen, en met hun voedende krachten zien we wel in waarom. Een serum bestaat uit een ultrahoge concentratie van heilzame ingrediënten en kan voordelen bieden zoals geen enkel ander huidverzorgingsproduct dat kan. Serums hebben bovendien een uitstekende werking, omdat je ze in laagjes kunt aanbrengen, afhankelijk van het probleem waarop je je wilt richten. Hieronder vind je enkele best sellers van da IMAGE SKINCARE

CLEAR CELL Restoring Serum Oil-Free: Voor een heldere teint 

Je denkt misschien dat een olievrij serum klinkt als een tegenstrijdigheid, maar dat is het niet! De CLEAR CELL Restoring Serum is gemaakt met behulp van water en veel heilzame, in water oplosbare extracten. Als je een vette of acnegevoelige, gevoelige, geïrriteerde of problematische huid hebt, is dit lichtgewicht serum een geweldige manier om je huid te voeden, zonder problemen te verergeren. Een speciale vorm van siliciumdioxide absorbeert onmiddellijk overtollig talg in het gezicht voor een comfortabeler gevoel. Het VIP-ingrediënt is vitamine B6, die helpt bij het minimaliseren van onzuiverheden. Het zorgt voor een zichtbaar minder vette en heldere teint. 

AGELESS Totaal Anti-Aging Serum: Voor Allround Leeftijdsbesteding 

De AGELESS Total Anti-Aging Serum is geformuleerd om uw huid dagelijks te voeden. Alfa-hydroxyzuur (AHA) exfolianten breken de bindingen die de dode, doffe huid aan het oppervlak houden. Palmitoyl Tripeptide-38 vult rimpels voor een zichtbaar gladdere huid. Het unieke anti-aging complex levert actieve stoffen aan de basislagen van de huid voor een tijdloze levering. Dit betekent dat zelfs uren nadat je het serum hebt aangebracht, de ingrediënten hard werken om je huid te voeden. Als je een verouderde huid, een door de zon beschadigde huid of een vette huid hebt, past dit serum prima. Twee keer per dag aanbrengen op een gereinigde huid. 

VITAL C Hydrating Anti-Aging Serum: Voor Intensieve Hydratatie en Glow 

Eén van onze bestsellers, de VITAL C Hydrating Anti-Aging Serum richt zich op de kracht van vitamine C en andere krachtige antioxidanten om de huid soepel en flexibel te houden. Dit serum is perfect voor alle huidtypen en verjongt een doffe, vermoeide huid en maakt de huid zichtbaar glad. Vitamine C is een supervitamine die een gelijkmatige, heldere teint bevordert. Ook als je acne hebt, kan de sterke hydratatie die dit serum biedt het ongemak van eventuele droogte helpen verlichten. Zorg ervoor dat je het serum twee keer per dag op een gereinigde huid aanbrengt. 

CS

Ceren Senbursa

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella