Diodella

Complete checklist voor huidverzorging in de winter

Complete checklist voor huidverzorging in de winter

Complete checklist voor huidverzorging in de winter

  Complete checklist voor huidverzorging in de winter

  We weten dat deze uitdrukking te veel gebruikt is, maar... de winter komt eraan! Koud weer en het constante in- en uitlopen van verwarmde en onverwarmde plaatsen doet je huid niet veel goed. Het grootste effect is dat de huid uitdroogt, wat weer leidt tot schilfers, strakheid en meer uitgesproken rimpels en fijne lijntjes. De huid ziet er over het algemeen ook vermoeider en dof uit. Als je het hele jaar door een stralende huid wilt behouden, moet je proactief zijn op het gebied van hydratatie. 

  Boost de vochtbalans van je huid daarom met hydraterende producten! Dit betekent met andere woorden de weerstand vitamine C gecombineerd met hyaluronzuur.  

  Benieuwd welke producten jij nodig hebt voor winterse huidverzorging? 

  Vital C Hydraterende Gezichtsolie 

  Vital C Hydrating Face Oil is een stralende olie die arganolie, duindoorn olie en druivenpitolie mengt om de huid te helpen hydrateren en is ideaal voor een droge en gedehydrateerde huid. Gezichtsoliën zijn over het algemeen geweldig voor de droge huid omdat ze voorkomen dat vocht verdampt. Dit is uiteraard belangrijk in de winter, vooral omdat koud weer het vocht van de huid afvoert, net als verwarmde zones en warme douches. Het opvoeren van de warmte thuis voelt heerlijk aan, maar het is niet zo goed voor je huid. Dus zorg ervoor dat je gehydrateerd bent, zelfs als je het huis niet vaak uitgaat tijdens de wintermaanden.  

  Vitale C Hydraterende Oogherstel gel 

  Verwaarloos het gebied rondom je ogen niet. Sommige mensen hebben misschien de indruk dat oogcrème niet nodig is, maar de waarheid is dat de huid rond onze ogen dunner en kwetsbaarder is dan de huid elders in ons gezicht, vooral omdat die aanzienlijk minder vet is dan de rest van je gezicht. Het is zelfs mogelijk dat je fijne lijntjes langs je oogcontouren opmerkt voordat ze langs je voorhoofd of wangen verschijnen. De Vital C Hydrating Eye Recovery Gel is een verkoelende gel die kalmeert omdat het gebruik maakt van belangrijke ingrediënten zoals hyaluronzuur om het verschijnen van fijne lijntjes te helpen minimaliseren door ze op te vullen. Deze ooggel bevat ook vitamine C, waarvan in studies is aangetoond dat het de uitstraling van een collageenarme huid versterkt. 

  Vital C Hydraterend Nachtmasker 

  Nachtmaskers helpen een grote boost te geven aan de hydratatie terwijl je slaapt en zijn een belangrijk product om toe te voegen aan je huid verzorgingsregime. Onderzoek heeft aangetoond dat zelfs een nacht slecht slapen rimpels meer uitgesproken kan maken, waardoor je er over het algemeen ouder uitziet. Dit hydraterende nachtmasker kan mogelijk helpen, het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes te minimaliseren door de huid goed gehydrateerd te houden. Maak er een gewoonte van om dit 's nachts te gebruiken, maar vergeet je ochtend vochtverzorging of gezichtsolie niet. 

  Vital C Hydrating Repair Crème 

  Deze luxueuze crème helpt de uitgedroogde huid te voeden. Met vitamine A en C, hyaluronzuur en ceramiden is dit een geweldige crème om regelmatig te gebruiken om de huid diepgaand te hydrateren. Vitaminen A en C zijn belangrijke ingrediënten die ook helpen de textuur te verfijnen en de elasticiteit te ondersteunen. Zoals eerder vermeld, helpen vitamine C en vitamine A (of retinoïden) beide het uiterlijk van de collageenarme huid te verbeteren en helpen ze de celvernieuwing te verhogen.  

  Vergeet niet dat het belangrijkste wat je kunt doen in de winter, je huid grondig gehydrateerd houden is. Gezichtsoliën, hydraterende nachtmaskers en vochtinbrengende crèmes kunnen je allemaal helpen dit te bereiken. Maar houd ook je zonnebrandcrème in gedachte (ook de winterzon kan nog steeds uitdrogend en schadelijk zijn). Door dag en nacht te hydrateren en ‘s ochtends zonnebrandcrème te smeren, ben je in ieder geval goed beschermd.  

  I MASK Hydrating Hydrogel Sheet Mask 

  Dankzij deze sheet masker wordt de huid gevoed, gekalmeerd en diep gehydrateerd. Deze sheet masker is rijk aan essentiële aminozuren en hyaluronzuur, die onmisbaar is in je dagelijkse huidverzorging. Hyaluronzuur is een natuurlijke vocht verzorger die in staat is 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht vast te houden en zo de huid te vitaliseren.  

  AGELESS Total Pure Hyaluronic Filler

  Een andere alternatief voor een ware hydratatie boost is AGELESS – Total Pure Hyaluronic Filler. Huidveroudering gaat eigenlijk altijd gepaard met vochtverlies. Het lichaam maakt na verloop van tijd namelijk minder hyaluronzuur aan. Hierdoor wordt je huid minder stevig en zullen zich rimpels en fijne lijntjes gaan vormen. Dit hydraterend serum bevat 6 soorten hyaluronzuur en is daarom effectief voor de hydratatie van de huid.  

   

  CS

  Ceren Senbursa

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  Diodella