Diodella

Bye-bye donshaartjes en dode huidcellen met dermaplaning!

Bye-bye donshaartjes en dode huidcellen met dermaplaning!

… En zeg hallo tegen de beste huid van je leven! Maak kennis met Dermaplaning; een non-invasieve maar huidverbeterende techniek die wereldwijd gebruikt wordt. Ben je niet blij met die donshaartjes in je gelaat? Dan is Dermplaning iets voor jou! Dermaplaning verjongt de huid onmiddellijk door de bovenste laag van de huidcellen van de hoornlaag, samen met het donshaartjes,  te verwijderen.  Het  is  heel  effectief  en  beperkt  fijne  lijntjes,  rimpels  en acnelittekens tot een minimum, terwijl de huid zacht, soepel, en krachtig blijft.

De procedure van Dermaplaning

Naast mooie resultaten gaat Dermaplaning ook gepaard met een zeer milde, non-invasieve procedure. Dermaplaning is het gecontroleerd afschrapen van de huid met behulp van een specialistisch en steriele mes. Er worden op en neerwaartse bewegingen gemaakt waardoor alle donsharen en dode huidcellen worden verwijderd. Dit geeft de huid meteen een superglow!

Diodella is gespecialiseerd in Dermaplaning en zal dit dus met de hoogste zorg en resultaat uitvoeren!

De voordelen van Dermaplaning

Dermaplaning   wordt   al   meer   dan   40   jaar   toegepast   door   dermatologen   en   plastisch   chirurgen. Dermaplaning  werd  oorspronkelijk  toegepast  om  de  huid  van  de  patiënt  voor  te  bereiden  op  chemische exfoliatie.  Later  werd  het  gebruikt  om  de  huid  voor  te  bereiden  op chemische   peelings   en laserbehandelingen. Dermaplaning verhoogt de penetratie van actieve ingrediënten verhoogt. De huid die behandeld is met dermaplaning neemt tot 60% meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is.

Dermaplaning heeft ook een tal van andere voordelen:

  • Verjonging van de huid
  • Verwijdert dode huidcellen en donsharen
  • Verfijnt fijne lijntjes
  • Egaliseert de huid
  • Bevorderd aanmaak collageen en elastine
  • De huid weer een “glow” geven
  • Verzorgingsproducten worden veel beter opgenomen
  • Een mooie egale huid

Hydrafacial behandeling in combinatie met Dermaplaning

Maar we gaan nu nog een stapje verder met “de beste combinatie ooit”! Wist u dat dermaplaning de ideale aanvulling is op je Hydrafacial om je resultaat te versterken. Kortom je huid zal gaan stralen als nooit tevoren na de deze combinatie behandeling.

De simpele nazorg van Dermaplaning

Naast een mooie resultaat hoef jij je geen zorgen te maken om moeilijke nazorginstructies. Zorg er wel voor dat je altijd zonnebescherming draagt en sauna’s vermijdt. Ook irriterende producten vermijden is de sleutel!

Boek jouw dermaplaning afspraak bij Diodella!

Al helemaal overtuigd van de dermaplaning procedure? Boek dan snel een afspraak bij Diodella! En dit gemakkelijk via onze online formulier. Na een gratis intakeprocedure gaan we aan de slag met jouw ideale huidverbetering.

HM

Hannah Mills

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella