Diodella

ADT Technology: De nieuwe trend in huidverzorging?

ADT Technology: De nieuwe trend in huidverzorging?

 

Met de booming business van de beauty branche blijven er nieuwe technieken, producten en technologieën bijkomen. Elks heeft een manier om nog mooiere, betere en langer durende resultaten te produceren. Zo is er een gloednieuwe technologie op de markt: ADT Technology. Hier heb je misschien nog niet van gehoord, maar professionals in de business voorspellen dat dit de nieuwste trend zal worden. De technologie slaat namelijk zeer goed en snel aan in de beauty business met enorm veel lovende kritieken. Dit heeft zeker onze aandacht te pakken gekregen, dus wij onderzochten alle info dat jij moet weten over ADT Technology!

 

Wat is ADT Technology nu eigenlijk?

 

We hebben je natuurlijk zeer benieuwd gemaakt, dus we vliegen er direct in: wat is ADT Technology nu écht? ADT Technology wordt toegepast in verschillende producten om de werking nog effectiever te maken. Bijvoorbeeld een crème die ADT Technology heeft, zorgt dat de werkzame stoffen in de crème diep in de huid worden afgeleverd, waardoor de crème effectiever is.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Bij deze technologie wordt er gebruikgemaakt van liposomen. Liposomen kan je voorstellen als minuscule bolletjes vet. Deze bolletjes vet lijken heel hard op de celmembranen van onze huid. Doordat ze dezelfde structuur hebben als onze celmembranen kunnen ze gemakkelijk doordringen in onze huid. Wat doen de liposomen dan concreet? Ze nemen de werkzame stoffen van de producten, kapselen deze mooi in en nemen ze mee op hun reis naar onze diepe huidlagen. Daar worden de werkzame stoffen afgeleverd en kunnen ze volop hun werk doen. Kort gezegd: ADT Technology wordt jouw nieuwe favoriete koerier die je huid pakjes levert met de werkzame stoffen van de producten die je gebruikt!

 

Wat zijn de voordelen?

 

De voordelen van deze technologie spreken redelijk voor zich. Je huid neemt de werkzame stoffen van de producten gewoon véél beter op. Op lange termijn betekent dit betere resultaten, minder geld uitgeven en langer genieten van wat het doet. Deze technologie en de bijhorende producten zijn namelijk niet voor niets door plastische chirurgen zelf ontworpen. Het doet wat het moet doen zodat jij toch nog de meer drastische ingrepen kan vermijden. Niemand gaat graag onder het mes of doet invasieve behandelingen. Met deze technologie kan je genieten van resultaten waar chirurgen achter zweren zonder de pijnlijke gevolgen, zowel fysiek als voor je portefeuille. Het is zo simpel als een normaal product aanbrengen, met een immens verschil aan resultaat. We zouden dit zelfs een facelift in een potje / tube durven noemen.

 

Welke producten bevatten deze nieuwe ADT Technology?

 

Natuurlijk hebben we niet enkel uitgezocht wat ADT Technologie is en wat het exact doet voor jou, we hebben ook gekeken naar hoe jij het snelste ook kan genieten van deze nieuwe trend! Daarom zijn we op onderzoek uitgegaan naar de producten die deze technologie bevatten én we hebben deze te koop gezet in onze webshop! We willen namelijk mee zijn met de nieuwste snufjes, producten en technologieën zodat we deze kunnen bieden aan onze klanten. Dus, hieronder een lijstje van producten met ADT Technology, nu beschikbaar in de Diodella shop!

 

·          IMAGE MD - Restoring Brightening Crème with ADT

Een crème die opgelopen schade behandelt. Het egaliseert je huid en pakt huidproblemen zoals hyperpigmentatie, rode huid, acné wondjes etc. zonder moeite aan. 

·         IMAGE MD - Restoring Youth Repair Crème with ADT
Sterk geconcentreerde crème dat de verouderde huid verjongt. Deze crème brengt de huid terug naar een jeugdige, stevige en stralende staat.

·         IMAGE MD - Restoring Youth Serum with ADT Technology
Dit sterk geconcentreerde serum van peptiden en van plant afgeleide stamcellen corrigeert en minimaliseert de verschijning van de lijntjes en rimpels.

·         IMAGE MD - Restoring Collagen Recovery Eye Gel with ADT
Deze geavanceerde herstellende collageen eye gel vermindert de verschijning van fijne lijntjes, rimpels, wallen en donkere kringen. Daarnaast geeft deze eye gel een intense hydratatie af aan de gevoelige oogcontour.

·         IMAGE MD - Restoring Retinol Crème with ADT Technology
Deze geavanceerde nachtcrème geeft in de gehele nacht de werkzame stof retinol af. Deze nachtcrème minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en verbetert de huidteint.

 

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella