Cookiebeleid

Cookiebeleid

Diodella Laser & Skin Clinic hecht veel belang aan je privacy. Daarom willen we uitgebreid en correct toelichten wat Diodella Laser & Skin Clinicdoet én niet doet.

Alle persoonsgegevens worden, overeenkomstig de Algemene Verordening Gegegevensbescherming 'GDPR', verwerkt om de door jou gevraagde informatie te verstrekken of om de door jou gewenste dienstverlening (waaronder nieuwsbrieven) online te realiseren.

Je persoonsgegevens zijn enkel toegankelijk door een beperkt aantal aangeduide medewerkers van Diodella Laser & Skin Clinic  en worden nooit doorgegeven aan derden.

Welke persoonsgegevens?

We verzamelen data die je ons vrijwillig verstrekt, zoals naam en e-mailadres, door deze in te vullen of je account te linken aan diodella.com. Je e-mailadres kan gelinkt worden aan informatie die je zelf publiek beschikbaar stelt, zoals van Facebook, Twitter of LinkedIn.

Wanneer je met ons contact hebt via e-mail, dan kunnen we de inhoud van het bericht, je e-mailadres en de antwoorden bewaren. We kunnen ook elk bericht of gebruikersinformatie bewaren die je ons zendt via diodella.com.

Daarnaast kunnen ook interacties worden geregistreerd die je met Diodella Laser & Skin Clinic hebt via sociale netwerken. 

Wat doet Diodella Laser & Skin Clinic expliciet niet?

Diodella Laser & Skin Clinic verbindt er zich toe om géén commerciële of andere databanken van persoonsgegevens aan te kopen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van data die personen op vrijwillige basis verstrekken, door zowel fysieke als digitale contacten.

Diodella Laser & Skin Clinic bewaart geen gegevens van personen onder de 13 jaar.

Je persoonsgegevens worden nooit doorgegeven of verkocht aan derden.

Recht op toegang en verwijdering

Volgens de voornoemde wet van 8 december 1992 heb je steeds het recht om je gegevens in te kijken, fouten te verbeteren of gegevens te verwijderen uit ons bestand. Contacteer ons daartoe via Diodella Laser & Skin Clinic, Distelhoek 82 2170 / Merksem / Belgium of per e-mail info@diodella.com, of je kan dit zelf doen door in te loggen.

Cookies

Ter uitvoering van de website maakt Diodella Laser & Skin Clinic gebruik van cookies die door jouw browser worden opgeslagen op je computer. Cookies zijn kleine bestandjes met informatie die de server van Diodella Laser & Skin Clinic naar jouw browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie bij een volgend bezoek weer naar de server van Diodella Laser & Skin Clinic teruggestuurd wordt. Een cookie kan geen virussen verspreiden.

Diodella Laser & Skin Clinic zal geen cookies plaatsen zonder jouw toestemming, tenzij er sprake is van een functionele cookie (een cookie die strikt noodzakelijk is om een uitdrukkelijk door jou verzochte dienst te kunnen verlenen, of om communicatie mogelijk te maken).

Google Analytics

Diodella Laser & Skin Clinic verzamelt automatisch gegenereerde, geanonimiseerde informatie over jouw surfgedrag tijdens het gebruik van diodella.com met het platform Google Analytics, waaronder begrepen maar niet beperkt tot hoe vaak bepaalde pagina’s worden bekeken. Deze informatie bestaat onder meer uit jouw IP-adres en het type browser (het computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken) waarvan je gebruik maakt.

Google Analytics stelt zich te houden aan de Safe Harbor Principles en is aangesloten bij het Safe Harbor programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van Persoonsgegevens.

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Laat je nummer achter!

Onzeker? Kom dan langs voor een gratis testshot!

Diodella

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella