Diodella

Het Beste salon van België

Beste beauty's,

 

Met grote vreugde delen we een opwindend nieuwtje met jullie! Met trots kondigen we aan dat Diodella is uitgeroepen tot de beste IMAGE Skincare salon van België voor het jaar 2023!

 

Deze prestigieuze erkenning is niet alleen een beloning voor ons harde werk, maar ook voor jullie, onze gewaardeerde klanten. Zonder jullie voortdurende steun en vertrouwen in onze diensten zouden we niet zijn waar we vandaag zijn. Vanuit het diepst van ons hart willen we jullie bedanken voor het kiezen van Diodella.

 

We zijn bekroond als het beste salon van België met de hoogste verkoop en toewijding, en hebben we zelfs twee awards mogen ontvangen.  We zijn vastbesloten om deze positie vast te houden en verder te groeien! We waarderen jullie steun enorm en zouden het leuk vinden als jullie dit bericht delen en erop reageren 💜

 

Met grote vreugde kondigen we aan dat we ons vierde jaar ingaan als het beste salon van België! Dit succes is natuurlijk alleen mogelijk dankzij de enorme steun en aanwezigheid van onze honderden IMAGE Skincare klanten. We zijn vol enthousiasme om dit succes voort te zetten in de komende jaren als Diodella Laser & Skin Clinic.

 

Uiteraard willen we de hele IMAGE-familie bedanken voor deze buitengewone erkenning 💜

Met oprechte dankbaarheid en enthousiasme,

Diodella Laser & Skin Clinic

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella