Wat is huidverbetering?

Wat is huidverbetering?

Iedereen heeft wel eens te maken met huidproblemen zoals acné, hyperpigmentatie, droogte of huidveroudering. Dan is het héél belangrijk om het probleem met de nodige zorg aan te pakken zowel van buiten- als van binnenuit.

Huidverbetering is een bepaald huidprobleem aanpakken met de nodige verzorgingsproducten en behandelingen. Hierbij is het goed om te weten dat thuisverzorging 70% van het resultaat bepaalt en maar 30% afhangt van de resultaten van de salonbehandelingen.

Bovendien kunnen we gezonde voeding nooit achterwege laten bij huidverbetering. Tegenwoordig kunnen we de resultaten verbeteren door de huid ook van binnenuit aan te pakken met gezonde voedingspatroon en/of voedingssupplementen.

Ben je op zoek naar een droomhuid zonder zorgen? Laat jezelf weer stralen met de beste behandelingen bij Diodella Laser & Skin Clinic!

Na een grondige huidanalyse met ons toestel Sqinno Observe 520, stellen we een behandelplan op voor huidverbetering. Dit houdt in dat er specifieke verzorgingproducten meegegeven wordt als voorbereiding op de behandelingen. In sommige gevallen wordt er aangeraden om voedingssupplementen van ScKIN Nutrition te gebruiken i.c.m. thuisproducten, dit om sneller/beter resultaat te bekomen. 

Stap voor stap huidverbetering

Stap 1 : Boek je afspraak

Boek een huidanalyse met Sqinno Observe via ons online reservatiesysteem. Deze huidanalyse staat ons toe om de huidproblemen beter te kunnen waarnemen en de diepere huidlagen te kunnen zien met verschillende foto's. 

Stap 2 : Bereid je voor op uw huidanalyse

Gelieve naar de huidanalyse te komen met een gereinigd gelaat, zonder make-up of zonnecrème. Zo kunnen we de beste foto's maken van uw huid en juiste advies geven. 

Indien u verder nog vragen heeft i.v.m. uw afspraak, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella