Bikini Body

You have nothing to lose, except those extra pounds!

Afvallen en het gewicht onder controle houden was nog nooit zo eenvoudig geweest!

Wil je een gezondere levensstijl aangaan? Wil jij even je lichaam volledig resetten en cleanen? Of zijn die laatste kilo’s op de weegschaal net iets te veel van het goede?

Bikinibody heeft verschillende theeën, sapjes, shots en nog veel meer om je droomfiguur te bereiken! We hebben dit zelf getest en geloven erin dat je de beste resultaten hiermee kunt bereiken. Vanaf 01/01/2020 zijn we een verkooppunt van de twee soorten theeën die elk een ander functie heeft. U kan altijd de andere producten ook bestellen bij ons.

Teatox 21 day – € 31.80

De teatox, weightloss tea, is een manier om extra kilo’s kwijt te spelen. Vanwege de unieke samenstelling, kan je op korte tijd, een super resultaat behalen. De Bikinibody teatox, helpt je met afvallen zonder hongergevoel.

→ Combineer met gezonde voeding en de Bikinibody Juice cleanse, voor een nog beter resultaat.

NOTE:

Dit product kan laxerend werken de eerste week. Drink de teatox niet langer als de voorgeschreven 21 dagen. Gebruik de juiste dosering die achteraan vermeld staat. Op een droge en koele plek bewaren. Houdbaarheid: 2 jaar

 

Bikinibody

Teatox DAILY – € 31.80

De Teatox DAILY, weightloss tea is een manier om extra kilo’s kwijt te raken en je verkregen resultaat met onze 21 days Teatox te versterken. Vanwege de unieke samenstelling, kan je op korte tijd, een super resultaat behalen. De Bikinibody Teatox DAILY, helpt je met afvallen zonder hongergevoel.

Deze Teatox kan je dagelijks drinken en zorgt voor een versnelling van je spijsvertering en je vetverbranding. Je metabolisme gaat verhogen. Daarom ga je een beter resultaat behalen en behouden. Het zuivert niet alleen je organen maar ook je bloed. Voel je je slap en “under the weather”, drink de Teatox DAILY and feel better!

Gebruik hem na de 21 daagse Teatox en hou zo je resultaat op pijl en streef naar jou ultieme gewichtsdoel!

Combineer met gezonde voeding en de Bikinibody Juice cleanse, voor een nog beter resultaat!

NOTE:

Dit product is maag en darm vriendelijk. Gebruik de juiste dosering die achteraan vermeld staat.  Op een droge en koele plek bewaren. Houdbaarheid: 2 jaar

 

Bikinibody

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Laat je nummer achter!

Onzeker? Kom dan langs voor een gratis testshot!

Diodella

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella