XL Hair (haaruitval)

XL Hair is dé oplossing bij haaruitval of dunner wordend haar bij Diodella Laser & Skin Clinic!

XL Hair® is een hairbooster die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. XL Hair® is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia (zoals alopecia androgenetica en alopecia areata). Bij deze vormen van alopecia is XL Hair® veelal succesvol zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaak is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik. XL Hair® stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei.
XL Hair® is geschikt voor mannen en vrouwen mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.

Wat doet XL Hair?

  • Stopt haaruitval
  • Stimuleert nieuwe haargroei
  • Voedt en activeert de haarfollikels
  • Verlengt de anagene fase
  • Verkort de telogene fase
  • Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug (alopecia androgenetica)


XL Hair® wordt aangebracht via microneedling. 


Microneedling bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.

Indicaties:

  • alopecia androgenetica
  • alopecia areata
  • andere, niet verlittekende vormen van haaruitval
  • er moeten nog haarfollikels aanwezig zijn

 

Stap voor stap XL Hair behandeling

Stap 1 : Boek je intake

Boek een intake voor de XL Hair behandeling via ons online reservatiesysteem. Deze intake staat ons toe om het haar/de hoofdhuid te analyseren en u te informeren over de behandeling.  

Stap 2 : Bereid je voor op uw haaranalyse

Gelieve naar de intake/haar analyse te komen met proper haar. Indien u verder nog vragen heeft i.v.m. uw afspraak, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Er is geen sprake van een herstelperiode bij XL Hair behandeling. U kunt direct na de behandeling beginnen aan uw dagelijkse werkzaamheden.

De XL Hair behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, het geslacht heeft er geen invloed op. De geschiktheid wordt beoordeeld op basis van medische factoren en de aanwezigheid van follikels in uw hoofdhuid.

 

Wanneer u de XL Hair behandeling ondergaat, gebruikt u beste een ‘Revitalix XL Hair shampoo’. Deze shampoo zal de behandeling ondersteunen en extra verzorging bieden.

Tijdens het intakegesprek bepalen wij samen met u hoeveel behandelingen er nodig zijn om u het gewenste resultaat te geven. We bespreken het doel, de indicatie en de conditie van de huid. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig tot het verkrijgen van uw gewenste resultaat. Voor mannen raden we meestal een kuur van min. 6 behandelingen en voor vrouwen min. 8 behandelingen.  

XL Hair® wordt aangebracht via microneedling. Dit kan bijvoorbeeld met een meso injector of een Dermapen of soortgelijk product (elektronisch). Bij Diodella Laser & Skin Clinic wordt er gebruik gemaakt van de Dermapen methode. Hierdoor wordt de doorbloeding van de hoofdhuid bevorderd, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat. 

Google Reviews

Hieronder vindt u ervaringen van onze klanten die via Google reviews hun mening hebben gegeven over hun behandeling(en).

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella