ScKIN Nutrition

Een gezonde huid begint altijd met gezonde voeding(ssupplementen)!

Huidproblemen oplossen kan men op verschillende manieren doen. Een goede thuisverzorging, professionele behandelingen bij een schoonheidsspecialiste of een detox zijn hiervan enkele voorbeelden. Maar soms heeft men juist méér dan dit nodig. In dat geval kunnen goede voedingssupplementen zowel actief als preventief onze huid- en huidproblemen verhelpen!

Waarom ScKIN Nutrition?

De voedingssupplementen van ScKIN Nutrition zijn samengesteld door Caroline De Haas, een huidspecialist en orthomoleculair therapeut die jarenlang de invloed van vitaminen, mineralen, collageen etc. op onze huid heeft onderzocht. De resultaten van de onderzoeken zijn ook bewezen door wetenschappelijke studies.

Bekijk hier de wetenschappelijke collageenstudie met 5 gram viscollageen van het merk Naticol, wat ScKIN gebruikt. 

Voordelen ScKIN Nutrition?

  • Ondersteunt bij problemen met de huid zoals rosacea, psoriasis, acné, eczeem,…
  • Helpt de hydratatie van de huid
  • Behoud de stevigheid van de huid
  • Natuurlijke huidverjonging
  • Draagt bij aan mooie haren en nagels
  • Helpt het haarvolume te verbeteren
  • Anti-aging formule
  • Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen wat de huid verstevigd
  • ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

 

 

 
Collagen+ 180 gram

Collagen+ 180 gram

Shop
Control+

Control+

Shop
Vitamine C+

Vitamine C+

Shop
Omega+

Omega+

Shop

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

ScKIN supplementen mogen niet gebruikt worden door kinderen onder 10 jaar. Bij zwangerschap en borstvoeding dient men advies te vragen over welke supplementen geschikt zijn voor gebruik. Bij bepaalde ziekten of medicatiegebruik, is het aangeraden om advies te vragen over de suppletie vooraleer hiermee te starten.

Verschillende supplementen van ScKIN Nutrition kunnen gecombineerd worden mits overleg met ons, om mogelijke bijwerkingen te vermijden. De combinatie met andere supplementen is afgeraden. 

Bepaalde supplementen zijn in poedervorm en zijn te vermengen met water of fruitsap terwijl anderen als tablet bestaan. De dagelijkse dosering hangt af van je leeftijd en/of huidklachten. Vraag hieromtrent advies in ons salon.

ScKIN Nutrition voedingssupplementen zitten vol met bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen. Dankzij deze ingrediënten draagt het ook bij tot gezonde haar en nagels.

De meeste klanten zijn in de eerste instantie een beetje bang voor de smaken. De supplementen in tabletvorm hebben zo goed als geen smaak.
Met een beetje fantasie smaken de supplementen in poedervorm, licht naar drop.

Google Reviews

Hieronder vindt u ervaringen van onze klanten die via Google reviews hun mening hebben gegeven over hun behandeling(en).

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella