Diodella

Microneedling voor een zichtbare huidverbetering

Microneedling voor een zichtbare huidverbetering

Microneedling voor een zichtbare huidverbetering

Microneedling is dé nieuwe trend in alle schoonheidssalons. Bij deze behandeling wordt de huid zacht door gecreëerde wondjes in de bovenste huidlaag. Maar geen schrik, de huid wordt niet beschadigd!

De Dermapen is sinds 2016 het meest gebruikte Micro Needling Systeem. Het is de meest bekende en efficiëntste behandeling voor huidverjonging en allerlei andere huidaandoeningen.  Na meer dan 3 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen in 63 landen heeft de Dermapen veel vertrouwen gewonnen bij zoveel patiënten en behandelaars. De verbluffende medische- en cosmetische resultaten toveren een glimlach op iedereen. 

Microneedling: wat is dat?

Bij microneedling wordt de huid zachtjes doorprikt met kleine naaldjes. Deze creëren wondjes in de bovenste huidlaag. Het lichaam beschouwt deze gaatjes achteraf als huidbeschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme begint in te werken. Als resultaat ziet je huid er gelift uit en het voelt steviger aan!

De voordelen van microneedling

Microneedling biedt een tal van voordelen aan iedereen die zijn of haar huid wilt verstevigen en verbeteren. Het werkt o.a zeer goed bij littekens, veroudering, cellulitis, striae, pigmentvlekken,…

Ook patiënten die geen specifieke huidproblemen hebben genieten van microneedling. Door een aanmaak van collageen zorgt het voor een stevige en strakke huid. Dit verzacht o.a. rimpeltjes en pigmentvlekken.

Nog enkele voordelen:

  • Huidelasticiteit wordt verbeterd met lifting en versteviging als resultaat
  • Verkleine poriën
  • Huid wordt gladder
  • En nog veel meer!

De (enkele) nadelen van microneedling

Vlak na de behandeling wordt de huid soms rood en kan het prikkelend aanvoelen. Na 24 uur zullen deze reacties afnemen. Daarnaast heeft het huid ook extra bescherming nodig tegen de zon. Smeer je dus goed in met zonnecrème die een hoge SPF bevat! Door de celvernieuwing kan de huid droog worden en beginnen schilferen. Gebruik dus dagelijks een hydraterende crème.

Sommige patiënten ervaren ook een lichte jeuk of zwelling in de behandelde gebieden. Deze bijwerkingen worden ook verzacht met huidverzorgingsproducten en blijven overigens niet lang.

Good to know: Je mag ook tot 14 dagen geen andere behandeling zoals laserontharing of chemische peeling ondergaan.

De mooie resultaten van microneedling

Tijdens de behandeling wordt er een vliesmasker op de huid geplaatst. Één behandeling duurt 45 minuten en de huid wordt hierna al meteen gekalmeerd. Dit zorgt al meteen voor een betere textuur van je huid. Een optimale resultaat bereik je na ongeveer 5 behandelingen gespreid over 10 weken. Alle tekenen van veroudering, pigmentatie, acne, striae worden meteen verminderd voor een gezonde en stralende huid.

Microneedling: voor en na

Na slechts 8-12 weken merk je al serieuze verbetering in de textuur van je huid. En nog beter: je huid blijft gedurende maximaal 12 maanden nog meer verbeteren. Vooral als je de huidverzorging na de behandelingen volgt.

Bekijk hieronder een prachtige resultaat van de microneedling Dermapen.

Dermapen before-after

Microneedling ervaringen

Samen met een Diodella-expert bespreek je jouw wensen en eventuele huidproblemen. Je behandelaar stelt dan vast welke behandeling voor jou geschikt is en hoe vaak je deze best ondergaat.

De Dermapen behandeling is de meest comfortabele microneedling behandeling. En voor wie schrik heeft: het is volledig pijnloos. Er is zelfs geen verdovende crème nodig!

Leg je comfortabel neer. Tijdens de behandeling worden de naaldjes verticaal ingebracht. Deze zijn volledig instelbaar qua diepte en snelheid. Waardoor je de snelste herstelperiode krijgt. De naaldpunctiekanaaltjes sluiten doorgaans binnen 7-15 minuten.

Het handigste aan een microneedling sessie met de Dermapen is dat de meeste mensen gewoon direct na een behandeling hun normale bezigheden verderzetten.

Bestrijd ontstekingen en gevoeligheden met een goede huidverzorging. Door de huid te hydrateren en kalmeren verlicht jij eventuele ontstekingen.

Microneedling met de Dermapen

De Dermapen is het eerste geautomatiseerde microneedling apparaat waarmee technische en klinische kennis wordt geboden aan alle Dermapen behandelaars ter wereld. Diodella valt hier uiteraard ook onder.

Geen enkele “look alike” pen heeft dezelfde resultaten geboden als de Dermapen. Na jarenlang onderzoek werd vastgesteld dat de Dermapen de beste resultaten biedt met minder pijn en uitvaltijd.

Nog een paar redenen waarom de Dermapen zo geliefd is:

  • Weinig uitvaltijd
  • Verhoogd comfort
  • Indrukwekkende resultaten
  • Weinig epidermale schade

Bij Diodella informeren wij onze klanten zeer accuraat over deze behandeling. Waar wacht je nog op? Verwen jezelf met een pijnloze, efficiënte Dermapen Microneedling behandeling!

HM

Hannah Mills

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella