Wat te doen tegen acné

Wat te doen tegen acné

Wat te doen tegen acné

Wat te doen tegen acné

De huid heeft kleine gaatjes, deze gaatjes noemen we poriën. Poriën kunnen verstopt geraken door olie, bacteriën, dode huidcellen en vuil. Wanneer dit gebeurt, kan je een puistje krijgen. Als je vaak puistjes krijgt, vooral meerdere tegelijk herhaaldelijk, kan het zijn dat je acne hebt. Met andere woorden, acne is een huidaandoening die puistjes veroorzaakt.

Hoewel acne geen ernstig risico vormt voor je algemene gezondheid, kan het toch pijnlijk zijn, vooral als je ernstige acne hebt. Na verloop van tijd kan acne ook littekens veroorzaken. Acne en acnelittekens op je gezicht en andere zichtbare plaatsen op je lichaam kunnen van je zelfvertrouwen schaden. Als je met acne leeft, weet dan dat het een veel voorkomende aandoening is. Weet ook dat acne goed te behandelen is. Er bestaan een aantal effectieve behandelingen, dus je hebt opties om het aantal puistjes dat je krijgt te verminderen en de kans op littekenvorming te minimaliseren. Lees zeker verder voor onze tips en tricks!

Belang van reinigen 

Was je gezicht twee keer per dag (niet vaker) met warm water en een milde zeep die geschikt is voor mensen met acne. Masseer je gezicht zachtjes met ronddraaiende bewegingen. Niet schrobben. Te veel wassen en schrobben kan je huid irriteren. We raden aan om de “ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser of “VITAL C - Hydrating Facial Cleanser te gebruiken. Deze cleansers zijn zeer geschikt en garanderen een mooi resultaat. Speaking of.. Deze twee producten zijn niet de enige producten die we aanraden als je kampt met acne. We hebben een paar producten opgelijst voor jou..

Welke producten zijn goed voor acne?

    👉Mesoestetic Acne Imperfection Control: is voor plaatselijk gebruik om agressieve acne te voorkomen.

    👉Mesoestetic Acne One: is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse bestrijding van de acne op gevoelige of vette huid. Pakt de talgproductie en roodheid aan.

    👉Mesoestetic Acne Pure Renewing mask: exfolieert de huid en stimuleert de celvernieuwing, vermindert talgafscheiding, verzacht de roodheid van de huid en verhoogd de hydratatie van de huid.

Ook de producten van IMAGE Skincare raden we zeker aan zoals:

    👉CLEAR CELL - Mattifying Moisturizer

IMAGE Skincare is één van onze favoriete merken voor huidverzorging door hun breed aanbod aan producten. Ze hebben producten voor vrijwel elke huidaandoening. Voor acne is de CLEAR CELL-lijn en de AGELESS-lijn uitermate geschikt. Naast deze producten zijn er ook veel behandelingen die kunnen helpen bij het behandelen van acne. Hieronder sommen we een paar op..

Welke behandelingen zijn goed voor acne?

    👉IMAGE skincare peelings: behandeling waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien.

    👉Hydrafacial behandeling: behandeling waarbij de huid eerst intens gereinigd en vrijgemaakt wordt van alle onzuiverheden en achteraf gevoed wordt met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

    👉Dermapen behandeling: deze behandeling geeft een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid. Daarnaast verbetert het ook de bloedtoevoer, wat bijdraagt aan de algehele glans van uw huid.

Een gouden tip: De resultaten van deze behandelingen kan je versterken door LED therapie, ook verkrijgbaar bij Diodella.

Bekijk ook zeker onze webshop waar je al de producten online kan bestellen!

 

Nathalie Kachichian

ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser

ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser

Shop
VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

Shop
CLEAR CELL - Mattifying Moisturizer

CLEAR CELL - Mattifying Moisturizer

Shop
Mesoestetic Acne Imperfection Control

Mesoestetic Acne Imperfection Control

Shop
Mesoestetic Acne One

Mesoestetic Acne One

Shop
.
Diodella