Diodella

De TOP 10 skincare cadeau's tijdens de feestdagen

De TOP 10 skincare cadeau's tijdens de feestdagen

    Top 10 skincare cadeaus voor de feestdagen 

    Op zoek naar het perfecte cadeau voor je geliefde, of gewoon voor jezelf? Wij helpen je graag een gehydrateerd handje op weg met deze top 10 skincare cadeaus voor de feestdagen.  

    1. HYDRATING Essentials

    Hydrateren kun je leren! Deze set zit boordevol vitamine C en andere antioxidanten om de droge, gevoelige huid en de huid met roodheden te revitaliseren en te hydrateren. De PREVENTION+ dagcrème met SPF 50 zorgt tevens voor een hoge bescherming tegen UV-straling én blauw licht om huidveroudering tegen te gaan. 

    1. AGELESS – Total Facial Cleanser

    Go ultra-clean, or go home! Dat zou weleens het motto kunnen zijn van deze zeer effectieve cleanser op basis van glycolzuur. Het biedt een exfoliërende werking, waardoor dode huidcellen, vet en vuil effectief worden verwijderd en je een stralende, zachte huid krijgt  

    1. The Ultimate Peel Treatment- The Home Edition

    It's time to peel happy met de Ultimate Peel Treatment! Deze mini-peel komt inclusief stappenplan, zodat je in maar liefst 5 stappen een echte skinexpert wordt. Het VITAL C – Hydrating Enzyme Masque en het AGELESS – Total Resurfacing Masque is een gouden duo om de huid te exfoliëren en die felbegeerde glow te krijgen! Ook krijg je er een gratis IMAGE Skincare haarband bij, voor een ultiem spa-gevoel.  

    1. I MASK – Hydrogel Sheet Masks

    Hot en zeer hydraterend: we hebben het over sheetmaskers! Het is dé skincaretrend die nooit meer weg is gegaan, mede door de effectieve werking en handige manier van gebruiken. Een onmisbaar ingrediënt voor een beauty-avondje en door het handige formaat ideaal om mee te nemen wanneer je een nachtje weggaat. 

    1. IMAGE MD – Restoring Daily Defense Moisturizer SPF50 

    Je geliefde beschermen? Doe dan een dagcrème met SPF cadeau! SPF staat voor Sun Protection Factor en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling en gaat huidveroudering tegen. Deze dagcrème vol met antioxidanten voorkomt daarnaast DNA-schade én beschermt ook tegen blauw licht (schermstraling) en infrarood. Een mooi cadeau voor iedereen die lange uren maakt achter een scherm. 

    1. BRIGHTENING Essentials - Limited Edition Gift Set

    Een gevoelig huidje? Daar weten wij wel raad mee! BRIGHTENING Essentials bestaat uit producten met kalmerende en plantaardige ingrediënten. Als eerste stap reinig je de huid met de verfrissende en milde cleanser, waarna het serum met PREVENTION+ dagcrème met SPF 32 plantaardige extracten pigmentvorming en roodheden vermindert. De  beschermt de huid niet alleen tegen UV-straling, maar zorgt er ook voor dat de huid niet gaat glimmen. 

    1. I MASK - Firming Transformation Mask

    Een blauwtje lopen was nog nooit zo leuk met deze all time favorite van Nikkie Tutorials! Dit blauwe masker zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en gaat stralen. Het bevat tevens phyto-endorfinen, die de natuurlijke weerstand van de huid ondersteunen en bescherming bieden in tijden van stress. Dat wordt heerlijk bijkomen na de feestdagen! 

    1. I CONCEAL

      Dezelfdeglow als Victoria Koblenko? Die creëer je met I CONCEAL! Deze all-in-one foundation camoufleert, voedt én beschermt (SPF 30) zonder de huid af te sluiten. Leuk weetje: door de herstellende werking is deze foundation ideaal te gebruiken na een intensieve behandeling of bij acne. Now go and give that glow! 

    Wij wensen je alvast hele fijne feestdagen toe en een stralende huid! 

    Liefs, Diodella team xxx 

     

    TA

    Teknoza Agency

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    Diodella