Mesoestetic Behandelingen

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium met meer dan 35-jarige ervaring op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Mesoestetic is ook één van de meest geavanceerde, medische cosmoceutische merken ter wereld, die een totaaloplossing aanbiedt aan zijn klanten op vlak van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen. Bij Diodella Laser & Skin Clinic worden de bekendste en de beste behandeling van Mesoestetic aangeboden, zoals Cosmelan en Global Eyecon.

Cosmelan

Hyperpigmentatie is één van de meest voorkomende huidproblemen, vooral bij de vrouwen. Deze kan verschillende oorzaken hebben zoals zwangerschap, anti-conceptie, antidepressiva, zonnebaden zonder sun block en hormonale disbalans. Wereldwijd de beste depigmentatie en anti-aging behandeling nu ook bij Diodella Laser & Skin Antwerpen!

Hoe werkt de Cosmelan behandeling?

De behandeling bestaat uit een masker die aangebracht wordt op het gelaat in ons salon en volgens de huidtype van de klant 8 tot 12 uur op het gelaat blijft. Gedurende die tijdspanne gaat de huid de 12 actieve ingrediënten zeer goed opnemen en de dagen nadien cel vernieuwing op gang brengen. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van melanine gestopt in de huid.  

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een uitgebreid intake gemaakt met een huidanalyse met Sqinno Observe huidanalyse toestel. Zo kunnen we de diepere huidlagen bekijken en een beter beeld hebben van de pigmentatie.

Als voorbereiding op de behandelingen worden thuisproducten meegegeven die min. 14 dagen lang gebruikt moeten worden. Ten laatste 48u voor de behandeling wordt de Melanostop Tran3x peel gedaan om de resultaten te verbeteren. De volgende afspraken voor een ‘check-up’ worden dan ook direct ingepland.

De Cosmelan behandeling kan max. 2 keer per jaar uitgevoerd worden.

Mesoestetic Cosmelan
Mesoestetic Cosmelan

 

Mesoestetic Global Eyecon 

Heeft u last van wallen, rimpels of donkere kringen onder de ogen en krijg je opmerkingen over een vermoeide blik of verouderde uitstraling hierdoor? Bij Diodella Laser & Skin Clinic passen wij hiervoor Global Eyecon behandeling in combinatie met Dermapen4. Voor deze behandeling gebruiken wij de producten van Mesoestetic, eén van de meest toonaangevende cosmetische merken op het gebied van huidverzorging en verbetering.

Global Eyecon richt zich op oogproblemen zoals:

  • Rimpels en expressie lijntjes rondom de ogen
  • Wallen en kringen onder de ogen
  • hangende oogleden

Om de verkregen resultaten te versterken en te behouden is het belangrijk om thuis aangeraden producten te gebruiken.

Wilt u ook de tekenen van veroudering en vermoeidheid in de oogcontour tegen te gaan? Boek nog vandaag je intake voor Global Eyecon!

 

Stap voor Stap Mesoestetic behandelingen

Stap 1 : Boek je afspraak

Boek een 'Intake gesprek' via ons online reservatiesysteem. Zo kunnen we een huidanalyse doen. Deze huidanalyse staat ons toe om de huidproblemen beter te kunnen waarnemen en de juiste advies te geven. 

Stap 2 : Bereid je voor op uw huidanalyse (indien geboekt voor Sqinno Observ)

Gelieve naar de huidanalyse te komen met een gereinigd gelaat, zonder make-up of zonnecrème. Zo kunnen we de beste foto's maken van uw huid. 

Voor het intake gesprek en nazicht voor de Dermamelan Intimate behandeling, gelieve te letten op de persoonlijke hygiëne.

Indien u verder nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

Het Cosmelan masker moet gedurende 8 à 12 uur op het gelaat blijven, afhankelijk van de huidtype en huidconditie. 
 

De behandeling zelf duur ongeveer 60 minuten bestaande uit reiniging, voorbereiding, peeling en microneedling van de oogcontouren.

De behandelkuur bestaat uit 3 à 4 behandelingen die om de twee weken uitgevoerd worden. Bij de eerste behandeling wordt de gepaste oogcrème en UV-beschermende stick factor 100 meegegeven.

• Mesoestetic - Brightening Foam Cleanser

• Mesoestetic - Brightening Peel Booster

• Mesoestetic - Cosmelan 2 Pigment crème

• Mesoestetic - Melan Recovery crème

• Mesoestetic - Melan 130+ Pigment Control

Global Eyecon behandeling is speciaal ontwikkeld voor de donkere kringen, fijne lijntjes en wallen rond de oog zone. De behandeling bestaat uit 2 delen. Eerst wordt een peeling uitgevoerd rond de zone en dan wordt er een serum ingesluisd met dermapen in de huid. De combinatie van deze 2 stappen maakt dat u vanaf de eerste behandeling heel mooi resultaat kunt boeken.

De Cosmelan behandeling wordt toegepast op het gelaat terwijl Happy Intim behandeling aangepast is voor hyperpigmentatie bij de intieme zones zoals oksels en bikinilijn. 

De eerste dagen na de Cosmelan behandeling kan de huid de volgende bijwerkingen vertonen: 

- Roodheid
- Zwelling
- Jeuk
- Droge- en trekkerige huid 
- Branderig gevoel
- Vervelling

Bovenstaande neveneffecten zijn normaal en kunnen zich een paar weken aanhouden. In deze gevallen kan u best contact opnemen met ons salon, zodat we uw huid zo snel mogelijk kunnen bekijken.

Om te voorkomen dat de pigmentvlekken terugkomen, is het belangrijk dat u de nodige thuiszorg doet en rekening houdt met de aandachtspunten. Deze zijn o.a. medicatie, anti-conceptie gebruik en blootstelling aan UV. 

U blijft de Cosmelan producten gebruiken (tot 12 maanden) zolang dit nodig is volgens uw huidconditie. 

De Cosmelan behandeling is een effectieve behandeling om pigmentvlekken/post inflammatoire hyperpigmentatie bij alle huidtypen te verminderen, dus is deze ook geschikt voor de donkere huiden. 

Google Reviews

Hieronder vindt u ervaringen van onze klanten die via Google reviews hun mening hebben gegeven over hun behandeling(en).

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

.
Diodella