Mesoestetic Cosmelan

Cosmelan: wereldwijd de beste depigmentatie en anti-aging behandeling nu ook bij Diodella Laser & Skin Antwerpen!

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium met meer dan 35-jarige ervaring op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde.

Mesoestetic is ook één van de meest geavanceerde, medische cosmoceutische merken ter wereld, die een totaaloplossing aanbiedt aan zijn klanten op vlak van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen. De bekendste en de beste behandeling van Mesoestetic is de Cosmelan behandeling tegen allerlei soorten pigmentatie die ook tegelijkertijd anti-aging werkt.

Hyperpigmentatie is één van de meest voorkomende huidproblemen, vooral bij de vrouwen. Deze kan verschillende oorzaken hebben zoals zwangerschap, anti-conceptie, antidepressiva, zonnebaden zonder sun block en hormonale disbalans.

Hoe werkt de Cosmelan behandeling?

De behandeling bestaat uit een masker die aangebracht wordt op het gelaat in ons salon en volgens de huidtype van de klant 8 tot 12 uur op het gelaat blijft. Gedurende die tijdspanne gaat de huid de 12 actieve ingrediënten zeer goed opnemen en de dagen nadien cel vernieuwing op gang brengen. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van melanine gestopt in de huid.  

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een uitgebreid intake gemaakt met een huidanalyse met Sqinno Observe huidanalyse toestel. Zo kunnen we de diepere huidlagen bekijken en een beter beeld hebben van de pigmentatie.

Als voorbereiding op de behandelingen worden thuisproducten meegegeven die min. 14 dagen lang gebruikt moeten worden. Ten laatste 48u voor de behandeling wordt de Melanostop Tran3x peel gedaan om de resultaten te verbeteren. De volgende afspraken voor een ‘check-up’ worden dan ook direct ingepland.

De Cosmelan behandeling kan max. 2 keer per jaar uitgevoerd worden.

Mesoestetic Cosmelan
Mesoestetic Cosmelan

Stap voor Stap Cosmelan behandeling

Stap 1 : Boek je afspraak

Boek een 'Intake voor Cosmelan' via ons online reservatiesysteem. Zo kunnen we een huidanalyse doen. Deze huidanalyse staat ons toe om de huidproblemen beter te kunnen waarnemen en de juiste advies te geven. 

Stap 2 : Bereid je voor op uw huidanalyse (indien geboekt voor Sqinno)

Gelieve naar de huidanalyse te komen met een gereinigd gelaat, zonder make-up of zonnecrème. Zo kunnen we de beste foto's maken van uw huid. 

Indien u verder nog vragen heeft i.v.m. uw afspraak, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Meest gestelde vragen

Hierna vindt je de meest gestelde vragen i.v.m. onze behandelingen/toestellen.

De Cosmelan behandeling is een effectieve behandeling om pigmentvlekken/post inflammatoire hyperpigmentatie bij alle huidtypen te verminderen, dus is deze ook geschikt voor de donkere huiden. 

Om te voorkomen dat de pigmentvlekken terugkomen, is het belangrijk dat u de nodige thuiszorg doet en rekening houdt met de aandachtspunten. Deze zijn o.a. medicatie, anti-conceptie gebruik en blootstelling aan UV. 

U blijft de Cosmelan producten gebruiken (tot 12 maanden) zolang dit nodig is volgens uw huidconditie. 

De eerste dagen na de Cosmelan behandeling kan de huid de volgende bijwerkingen vertonen: 

- Roodheid
- Zwelling
- Jeuk
- Droge- en trekkerige huid 
- Branderig gevoel
- Vervelling

Bovenstaande neveneffecten zijn normaal en kunnen zich een paar weken aanhouden. In deze gevallen kan u best contact opnemen met ons salon, zodat we uw huid zo snel mogelijk kunnen bekijken.

• Mesoestetic - Brightening Foam Cleanser

• Mesoestetic - Brightening Peel Booster

• Mesoestetic - Cosmelan 2 Pigment crème

• Mesoestetic - Melan Recovery crème

• Mesoestetic - Melan 130+ Pigment Control

Het Cosmelan masker moet gedurende 8 à 12 uur op het gelaat blijven, afhankelijk van de huidtype en huidconditie. 
 

Maak nu een afspraak!

Je kunt nu gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Je boeking wordt meteen in ons reserveringssysteem verwerkt. Wij zijn uiteraard ook gewoon telefonisch of per e-mail te bereiken voor een afspraak.

Maak een Afspraak
Diodella Belgium laser clinic

Laat je nummer achter!

Onzeker? Kom dan langs voor een gratis testshot!

.
Diodella