Wat is laserontharing?

Droom je ervan nooit meer te moeten waxen, scheren of epileren? Dan is een laserontharing de beste oplossing op lange termijn!

Laserontharing is een behandeling waarbij de haarzakjes vernietigd worden door middel van laserpulsen. De haarzakjes krijgen een enorme warmte waardoor ze gecarboniseerd of afgebrand worden. De laserstraal werkt dus op het melanine van de ongewenste haartjes met als resultaat haaruitval.  Daarom komen grijze, witte en rode haartjes helemaal niet in aanmerking voor een behandeling.

De behandelingen gebeuren in verschillende fases aangezien niet alle haartjes zich in hetzelfde stadium bevinden. De pigmentvorming gebeurt enkel in de groeifase.

Het aantal beurten verschilt dan ook per persoon naargelang de origine, huidtype, haarkleur, hormoonbalans en medicijngebruik.

Tussen de behandelingen mag je de haartjes niet meer harsen of epileren. Ook een ontharingscrème is uitgesloten. Ideaal gezien laat je 4-6 weken tussen de behandelingen, zodanig dat de haartjes telkens in een groeifase zitten. Na de behandeling vallen de haartjes pas na 14 dagen uit, dus geen paniek! Ze hebben nog even de tijd nodig om los te komen..

Wil je nog meer informatie over laserontharing? Maak dan gerust een afspraak zodat we u verder kunnen inlichten.

 

 

Afspraak Maken!

Ons online boekingssysteemzal actief zijn vanaf 01/04/2020. Gelieve voor afspraken ons telefonisch of per e-mail te contacteren.

Tel: +32 497 27 21 00
Diodella Laser & Skin Clinic
Distelhoek 82, 2170 Merksem (Antwerpen)

Diodella Belgium laser clinic

Ben je nog steeds niet overtuigd? Laat je nummer achter en wij bellen je op voor een gratis testshot te regelen! 

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella