HydraFacial™

HydraFacial™ = Just the thing for you!

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak in om zelf te ervaren wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid

HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

 

Is HydraFacial goed voor jou?

Ja! We hebben geen type. HydraFacial richt zich op alle huidproblemen:

 

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • olie + verstopte huid
  • grote poriën

 

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven!

 

Stap 1: reiniging + peeling Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

 

 De behandelmogelijkheden

 

30’ Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 

45’ Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken met de boosters of ledlicht.

  • Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
  • Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken.
  • Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de productie van talg en doden de bacteriën.

 

60’ Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd wordt. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

 

Afspraak Maken!

Ons online boekingssysteemzal actief zijn vanaf 01/04/2020. Gelieve voor afspraken ons telefonisch of per e-mail te contacteren.

Tel: +32 497 27 21 00
Diodella Laser & Skin Clinic
Distelhoek 82, 2170 Merksem (Antwerpen)

Diodella Belgium laser clinic

Ben je nog steeds niet overtuigd? Laat je nummer achter en wij bellen je op voor een gratis testshot te regelen! 

Instagram

Volg ook onze instagram voor acties en meer.

Instagram : @diodella